Galen Pharm
Korpa

CARNATION

Brend: CARNATION
Carnation gel štitnik za urasli nokat predstavlja proizvod iz Carnation linije proizvoda za negu stopala koji je posebno namenjen zaštiti uraslog nokta.Način upotrebe: Koža treba da bude suva i čista. Stavite štitnik na oboleli prst i proverite dužinu. Ukoliko je potrebno, skratite štitnik..
1.136,99 RSD 1.292,03 RSD
Brend: CARNATION
Polimerni gel štitnik za čukalj omogućava dugotrajno smanjenje pritiska i bola. Sadrži mineralna ulja. Zahvaljujući obliku lako se pričvršćuje za palac i prilagođava obliku čuklja.Napomena:Ne koristiti ako je koža oštećena. Ako ste dijabetičar ili imate problem sa cirkulacijom, posavetujte se sa lek..
1.136,99 RSD 1.292,03 RSD
Brend: CARNATION
Bezbojne trake za smanjenje trenja i pritiska izrađene su od mekog, prozirnog gela. Zahvaljujući lepljivosti ostaju čvrsto na željenom mestu obezbeđujući dugotrajni komfor pri nošenju obuće sa trakama.Ako ste dijabetičar ili imate problem sa cirkulacijom, posavetujte se sa lekarom pre upotrebe.Način..
868,30 RSD 986,70 RSD
Brend: CARNATION
Nevidljivi gel jastučić za zaštitu bolnih mesta na stopalimaBezbojni gel jastučić za zaštitu bolnih mesta na stopalima izrađeni od mekog, prozirnog gela. Zahvaljujući lepljivosti ostaju čvrsto na željenom mestu, obezbeđujući dugotrajni komfor pri nošenju obuće.Način upotrebe:Odlepite gel jastučić sa..
860,71 RSD 978,08 RSD
Brend: CARNATION
Opis: Hipoalergijski, pogodni za osetljivu kožu idealni su za zaštitu bolnih čukljeva. Smanjuju pritisak i bol.Način upotrebe: Neka stopala budu suva i čista. Odlepite flaster i postavite ga direktno na kožu. Najbolje rezultate ćete postići ako centar otvora jastučića postavite na centar č..
376,05 RSD
Brend: CARNATION
Delovanje:Svakodnevnom upotrebom postiže se prijatan miris stopala i izuzetan osećaj čistoće. Svojom specijalnom formulom pomaže da stopala ostanu suva sprečavajući znojenje i neprijatan miris.Način upotrebe: Bocu dobro protresite pre upotrebe i sa udaljenosti od 15 cm naprskajte stopala.Pakova..
682,01 RSD 775,01 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)