Notice: Undefined index: category in /home/apotekanet/public_html/catalog/model/extension/oct27376.php on line 95Notice: Undefined index: category in /home/apotekanet/public_html/catalog/model/extension/oct27376.php on line 118CAR GEL STITNIK ZA URASLI NOKAT | Galen Pharm On-line
Galen Pharm
Korpa

CAR GEL STITNIK ZA URASLI NOKAT

CAR GEL STITNIK ZA URASLI NOKAT
CAR GEL STITNIK ZA URASLI NOKAT
Opis
Carnation gel štitnik za urasli nokat predstavlja proizvod iz Carnation linije proizvoda za negu stopala koji je posebno namenjen zaštiti uraslog nokt..
1.136,99 RSD

MP cena: 1.292,03 RSD

Vaša ušteda: 155,04 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 905926
  • Vaša ušteda:: 155,04
Pregleda: 678

Carnation gel štitnik za urasli nokat predstavlja proizvod iz Carnation linije proizvoda za negu stopala koji je posebno namenjen zaštiti uraslog nokta.


Način upotrebe: Koža treba da bude suva i čista. Stavite štitnik na oboleli prst i proverite dužinu. Ukoliko je potrebno, skratite štitnik. Namestite štitnik na prst, sa otvorima koji dolaze tačno na granicu između nokta i kože. Skinite štitnik tokom noći. Štitnik perite ručno, toplom vodom i sapunom, osušite i pospite talkom.
Ne koristiti ako je koža oštećena ili inficirana. Ako ste dijabetičar ili imate problem sa cirkulacijom, posavetujte se sa lekarom pre upotrebe. Čuvati van domašaja dece.

Pakovanje: 1 kom

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro