Galen Pharm
Korpa

AVE PHARMACEUTICAL

AVE PHARMACEUTICAL
Delovanje: Avebrusnica je preparat koji je prirodni antibiotik jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu. Koristi se kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je I njeno dejstvo protiv Ešerihije coli I drugih patogenih bakterija koje izazivaju infekcije u mokraćni..
858,00 RSD 975,00 RSD
Delovanje: LikopenAve je preparat koji sadrži likopen u kombinaciji sa vitaminom E. Likopen je karotenoid koji se prirodno nalazi u paradajizu I jedan je od četiri najvažnija karotenoida koji se uglanom nalaze u tkivima I krvi. Svojim antioksidansnim dejstvom igra važnu ulogu u neutralisanju oksid..
1.293,60 RSD 1.470,00 RSD
Ave-Total Kids, sirup za decu je dijetetski suplement u obliku sirupa, namenjenog deci, koji predstavlja dodatni izvor vitamina (A, B grupe, C i D).Delovanje:Ave Total Kids Sirup od PRVOG DANA ŽIVOTA sadrži devet najvažnijih vitamina uključenih u regulaciju mnogih biohemijskih procesa u telu, u meta..
686,40 RSD 780,00 RSD
Delovanje: Ave-vit-B complex sadrži kombinaciju vitamin B grupe. Koristi se kada je potrebna prevencija nedostatka vitamin B, kao dodatni izvor vitamin iz B grupe, kod nedovoljnog unosa putem hrane. Izuzetno je važan za funkcionisanje mišića, srca I nervnog sistema. Pomaže kod migrene, smiruje bol..
540,00 RSD
Aveflex sa hijaluronskom kiselinom je preparat koji sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju I bol. Glukozamin se koristi kao dodatak ishrani radi poboljšanja sportskih performansi I fizičke aktivnosti. Kondroitin je prisutan u organizmu I učestvuje u izgradnji hrskavic..
1.161,60 RSD 1.320,00 RSD
Delovanje:Koristi se kod blažih oblika zatvora, gde nije potrebna dugotrajna terapija i kada nije moguće primeniti oralne laksative iz nekog razloga. Ispoljavaju lokalno laksativno dejstvo i olakšavaju pražnjenje creva. Aktivni princip je glicerol koji kada se primeni rektalno privlači vodu i p..
420,00 RSD
Delovanje:Aveintima plus su vagitorije sa 6 biljaka. Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaju se aktivni principi. Ekstarkti ovih biljaka ispoljavaju antimiktobno, antiseptično, adrstingento i antiflogističko dejstvo. Time se ublažavaju upale različitog porekla, obnavlja se sluzokoža vagine ..
450,00 RSD
Delovanje:Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaja se ektrakt kantariona kao aktivni princip. Aktivni princip iz ekstrakta kantariona sadrži fiziološki aktivne materije koje deluju antiseptički, antiflogistički, fungicidno i adstringentno pa omogućavaju održavanje higijene intimnih delo..
435,00 RSD
Averelief supozitorije sa uljanim ekstraktom cveta kantariona i ekstraktom korena gaveza i nevena.  Delovanje:Otklanja otok, bol i svrab u anorektalnom predelu.Pomaže kod neugodnih stanja - hemoroidi, ragade i fisure anusa.Povećava otpornost zidova krvnih sudova.Kantarion ima antiseptično,..
435,00 RSD
Delovanje:Baby Ave Patch je osvežavajući flaster za čelo koji trenutno pruža osećaj hlađenja deci koja imaju blagu temperaturu. Bezbedan i spreman za upotrebu bez prethodnog stavljanja u frižider ili zamrzivač. Efekat hlađenja traje i do 8 sati nakon lepljenja. Ne ..
475,20 RSD 540,00 RSD
ImmunoAve je preparat koji uspostavlja balans I time jača imuni system. Glavni sastojak ovog preparata je Boswellia Serrata, biljka koja raste u Indiji. Njeno stablo luči lepljivu smolu, koja se zatim suši i prečišćava. Delovanje: Boswellia se koristi kod imunodefi..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)