Galen Pharm
Korpa

AMAZONSKA GRAVIOLA 350MG 60 KAPSULA

AMAZONSKA GRAVIOLA 350MG 60 KAPSULA
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -30 %
AMAZONSKA GRAVIOLA 350MG 60 KAPSULA
Opis
Artikal je na popustu zbog toga što mu rok trajanja ističe u maju 2024. godine. Ova akcija će trajati sve dok zalihe artikala sa kraćim rokom trajanja..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.567,65 RSD

Cena u apotekama: 2.239,50 RSD

Vaša ušteda 671,85 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ERVAMATIN
  • Šifra proizvoda: 11267-kr
  • Vaša ušteda: 671,85

Artikal je na popustu zbog toga što mu rok trajanja ističe u maju 2024. godine. Ova akcija će trajati sve dok zalihe artikala sa kraćim rokom trajanja ne budu rasprodate. Važno je napomenuti da se ovde radi o rasprodaji koja obuhvata lager svih naših apoteka na teritoriji cele Srbije, pa postoji mogućunost je da dođe do određenih kašnjenja prilikom isporuke poručene robe.

Naša ustanova se trudi da obezbedi efikasnu isporuku i pruži vam visok nivo usluge, te ćemo uložiti sve napore da mogućnost kašnjenja svedemo na minimum. Međutim, molimo vas za razumevanje ukoliko do toga ipak dođe.

Delovanje:
Graviola (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz Amazonije. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih.
Amazonska graviola - kapsule proizvedene su od ekstrakta listova graviole. Kapsule su dodatak ishrani na bazi nutritivnih i bioloških aktivnih sastojaka graviole, koji doprinose održavanju vitalnosti i otpornosti organizma. Graviola sadrži brojne biološki aktivne sastojke, kao što su acetogenini, alkaloidi, fenoli, flavonoidi. Najznačajniji su acetogenini. Doprinosi jačem imunitetu i borbi protiv bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija.Pomaže kod dijareje, dizenterije, stomačnih tegoba, bolova i mučnine u želucu.

Način primene:
Preventiva: 3x1 kapsula dnevno,a kod vec postojecih problema se preporucuje 3x2 kapsule dnevno. 

Sastav:
Jedna kapsula sadrži 350mg aktivne supstance - ekstrakta lista amazonske graviole.

Pakovanje: 60 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro