Galen Pharm
Korpa

Ziaja Med akcija

  • Popust 30% na ceo asortiman u periodu 02.06-30.06.2024.
ZIAJA MED DNEVNA KREMA PROTIV BORA 50 ML
Preporučuju dermatolozi -30 %
Brend: ZIAJA MED
Antioksidativna hidratantna dnevna krema sa aktivnim i stabilnim vitaminom C preporučuje se za kožu 25+ kao prevencija nastanka bora i 40+ za smanjenje bora. Savršeno za kožu sa vidljivim borama i pigmentacionim mrljama, lišenu zdravog izgleda i mladalačkog sjaja. Delovanje:Ova krema ubrzava pr..
977,55 RSD 1.396,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Emulzija za posvetljivanje preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama uzrokovanim suncem, trudnoćom i starenjem kože. Sprečava i osvetljava tamne fleke, posebno na licu, vratu i dekolteu.Delovanje:Preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama uzrokovanim prekomernim izlaganjem suncu, horm..
904,05 RSD 1.291,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Antioksidativna regenerativna noćna krema sa aktivnim i stabilnim vitaminom C preporučuje se za kožu 25+ kao prevencija nastanka bora i 40+ kao smanjenje bora. Savršeno za kožu sa vidljivim borama i pigmentacionim mrljama, lišenu zdravog izgleda i mladalačkog sjaja.Delovanje:• Za kožu sklonu borama...
977,55 RSD 1.396,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Aktivni gel za čišćenje lica bez parfema za tinejdžere i odrasle. Pomaže u smanjenju sebuma i otpušava pore. Normalizuje aktivnost lojnih žlezda. Umiruje lezije akni. Održava optimalnu vlažnost. Čini kožu glatkom i obnvlja prirodni pH kože. Delovanje:Za masnu i kožu sklonu aknama.• Pogodna za tinejd..
532,35 RSD 760,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Gel – krema za lokalnu upotrebu sa koncentrisanom aktivnošću posvetljivanja preporučuje se za kožu sa pigmentacionim mrljama izazvanim suncem, trudnoćom i starenjem kože. Delovanje:Ova lagana gel-krema smanjuje proizvodnju melanina i ujednačava njegovu distribuciju u epidermisu. Sprečava i osve..
648,90 RSD 927,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Lagana krema protiv akni, bez parfema, za tinejdžere i odrasle. Inhibira aktivnost enzima 5a- reduktaze. Normalizuje aktivnost lojnih žlezda. Ubrzava eksfolijaciju stratum corneum-a (sloj kože). Smanjuje stvaranje mitesera. Umiruje preosetljivu kožu. Delovanje:Za masnu i kožu sklonu aknama.• Po..
648,90 RSD 927,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom za suvu, zrelu kožu, sa promenama boje. Preporučuje se i za osetljivu kožu sklonu opekotinama od sunca i fotoalergijama.Delovanje:Ova krema štiti epidermalne pigmentne lezije - znakove i mladeže. Neutrališe slobodne radikale odgovorne za fotos..
867,30 RSD 1.239,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Hranljivi losion za telo sa umirujućim, zaštitnim i hidratantnim svojstvima.  Preporučuje se za atopičnu kožu sklonu iritaciji, jakom svrabu i preosetljivoj na alergene. Obnavlja prirodnu hidrolipidnu barijeru epidermisa. Delovanje:Za atopičnu kožu. Omekšava, vlaži i smanjuje suvoću kože. ..
867,30 RSD 1.239,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom za masnu i kombinovanu kožu, sklonu aknama, sa diskoloracijom.Delovanje:Ova krema štiti epidermalne pigmentne lezije – npr. mladeže. Neutrališe slobodne radikale odgovorne za fotostarenje. Efikasno apsorbuje višak sebuma. Ostavlja nevidljivi m..
867,30 RSD 1.239,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Emulzija za posvetljivanje preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama uzrokovanim suncem, trudnoćom i starenjem kože. Sprečava i osvetljava tamne fleke, posebno na licu, vratu i dekolteu. Delovanje:Preporučuje se za kožu sa pigmentacijskim mrljama uzrokovanim prekomernim izlaganjem suncu, hor..
794,85 RSD 1.135,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Delovanje:Ovaj balzam vidno smiruje iritaciju. Ne remeti kontinuitet lipidnog s..
794,85 RSD 1.135,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Ne remeti kontinuitet lipidnog sloja epidermisa. Nadoknađuje nedostatak fizioloških ..
904,05 RSD 1.291,50 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)