Galen Pharm
Korpa

ERVAMATIN

ERVAMATIN
Brend: ERVAMATIN
Amazonska acerola kapsule sadrze ekstarkt Acerole – Voća koje je najbogatije prirodnim vitaminom C odlične bioraspoloživosti.Delovanje:Vitamin C:-štiti ćelije od oksidativnog stresa;-doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema;-normalno formiranju kolagena koji je potreban za normalnu funk..
538,50 RSD
Brend: ERVAMATIN
Delovanje:Graviola (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz Amazonije. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih.Amazonska graviola - kapsule proizvedene su od ekstrakta listova graviole. Kapsule su dodatak ishrani na bazi nutritivnih i bioloških ak..
1.580,04 RSD 1.795,50 RSD
AMAZONSKA GUARANA KAPSULE 500MG A30
AKCIJA OD 01.05-31.05.2022. -30 %
Brend: ERVAMATIN
Amazonska Guarana je dodatak ishrani sa ekstraktom semena guarane koji sadrži samo prirodno prisutan kofein 3- 5%. Guarana doprinosi fizičkoj i mentalnoj vitalnosti organizma, očuvanju memorije, kognitivnim funkcijama i dobrom mentalnom stanju, redukciji telesne težine, ako se primenjuje zajedn..
693,00 RSD 990,00 RSD
Brend: ERVAMATIN
Amazonski Acai Berry (ekstrakt ploda) je dodatak ishrani koji predstavlja značajan izvor bioloških aktivnih sastojaka sa antioksidantnim svojstvima. Acai berry se koristi za jačanje i održavanje imunološkog sistema. Aktivne komponente povoljno deluju na lipidni status i pored antioksidantnog de..
1.805,76 RSD
Brend: ERVAMATIN
Amazonski Açaí berry (Euterpe oleracea) je plod palme koja raste u kišnim šumama Amazonije. Plodovi Asai palme su bobice, tamnoljubičaste boje i vekovima se koriste kao super hrana u Brazilu, koje imaju lekovito svojstvo. Ova neobična bobičasta voćka koju su stručnjaci Svetske zdravstvene organizaci..
2.925,00 RSD
Brend: ERVAMATIN
Ervamatin power je kapilarni losion koji u svom sastavu ima mnoge fito komponente poznate svetskim ekspertima koji su dokazali da se njegovi sastojci mogu naći jedino u oblasti netaknute prirode Amazonije.Delovanje: Ervamatin power losion je potpuno  prirodni preparat, koji izuzetno efikas..
5.143,68 RSD
Brend: ERVAMATIN
Proizveden je od prirodnih ekstrakata iz Amazonije. Čisti dubinski kožu glave i kosu i štiti kosu od dnevnog izlaganja suncu, vetru i zagađenjima. Nakon pranja ovom prirodnom formulom, kosa postaje svilenkasta, meka i sjajna sa prirodnim izgledom. Sastav: biljni ekstraktiNačin primene:..
1.306,80 RSD 1.485,00 RSD
Brend: ERVAMATIN
Herboral sirup beli slez se preporučuje:kod održavanja pravilne funkcije respiratornog trakta kod iritacije grla praćene suvim kašljem za simptomatsko lečenje iritacija usne duplje i ždrela praćene suvim kašljem kod upornog nadražajnog kašlja kod noćnog suvog kašlja u trenutku ..
562,50 RSD
Brend: ERVAMATIN
Herboral sirup bokvica se preporučuje: Kod održavanja pravilne funkcije respiratornog sistema;Za lakše iskašljavanje sekreta;Kod iritacije grla praćene produktivnim kašljem;Kod kašlja praćenog prehladom i gripom;Kod upale grla i hroničnog bronhitisa;Za lakše izbacivanje sekreta kod pušača;..
466,50 RSD
Brend: ERVAMATIN
Herboral sirup jagorčevina se preporučuje:kod održavanja pravilne funkcije respiratornog trakta za lakše iskašljavanje sekreta kod iritacije grla praćene produktivnim kašljem kod kašlja praćenog prehladom i gripom kod upale grla i hroničnog bronhitisa u tretmanu prehlade i gripa..
468,00 RSD
Brend: ERVAMATIN
Ulje se dobija hladnim presovanjem ploda divlje ruže koja raste u hladnim dolinama ANDA u ČILEU.  U ovim predelima, ovo ulje se vekovima koristi za zaceljivanje i negu kože.Delovanje: Naučna istraživanja i kliničke studije koje su vršene u Čileu, Meksiku i Americi potvrdile su efikasnost i..
3.136,32 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)