Galen Pharm
Korpa

AGU TOMCHI ULTRAZVUČNI INHALATOR

AGU TOMCHI ULTRAZVUČNI INHALATOR
AGU TOMCHI ULTRAZVUČNI INHALATOR
Opis
U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: AGU
  • Šifra proizvoda: 29918
  • Cena u apotekama:: 5

U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za više informacija o ovom proizvodu, kao i o ceni proizvoda i eventualnoj kupovini, obratite se farmaceutu u bolje snabdevenim apotekama.

Tomchi inhalator
Mesh

Efektivno i komforno lečenje respiratornih bolesti

Deca ne vole da sede mirno predugo, i glasna buka iz kompresor inhalatora može da ih uplaši. Sa mesh inhalatorom AGU Tomchi, deca će zavoleti svoje inhalacije i mogu sami da drže uređaj. Mesh inhalator AGU Tomchi je specijalno dizajniran da leči kataralne oboljenja respiratornog trakta kod dece. Veličina čestica aerosola (MMAD) 4-5 μm dozvoljava da lek direktno deluje na obolela mesta koja su locirana u traheji i bronhijama. Stopa inhalacije (preko 0.35 ml/min) pomaže da se procedura izvrši brže nego inače; dete može da bude lako i brzo inhalirano. Lagan, tih i kompaktan inhalator će postati vaš pouzdani asistent kod kuće i na putu.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro