Galen Pharm
Korpa

AGU SUNNY LAMPA SA PRIRODNIM SVETLOM

AGU SUNNY LAMPA SA PRIRODNIM SVETLOM
AGU SUNNY LAMPA SA PRIRODNIM SVETLOM
Opis
Sunny pametna lampa sa prirodnim svetlomVaše sunce kod kuće"Vaše sunce kod kuće" je potpuno podesiv sistem osvetljenja, koji imitira svitanje, dnevnu ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

19.349,44 RSD

Cena u apotekama: 21.988,00 RSD

Vaša ušteda: 2638,56 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: AGU
  • Šifra proizvoda: 29911
  • Vaša ušteda:: 2638,56
Sunny pametna lampa sa prirodnim svetlom

Vaše sunce kod kuće

"Vaše sunce kod kuće" je potpuno podesiv sistem osvetljenja, koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Korišćenjem AGU pametne lampe sa prirodnom svetlošću osiguravate lako buđenje i režim spavanja za bebe, decu i odrasle.

Sunny AGU stvara toplo osvetljenje, koje odgovara prirodnoj sunčevoj svetlosti, ali bez ultraljubičastog zračenja. Kompenzuje za nedostatak sunčeve svetlosti u državama sa dugim zimama i omogućava normalne uslove osvetljenja kada je prirodno sunce prejako prozori u kući su zatvoreni sa roletnama ili zavesama.

Nezavisno od vremena i godišnjeg doba sa prirodnim noć/dan režimom i dovoljnom količinom prirodnog svetla tokom dana, cela porodica će biti snabdevena sa energijom i inspiracijom za razvoj i učenje.

Sunny AGU se kontroliše putem lake za korišćenje AGU aplikacije koja dozvoljava da korisnik potpuno podesi režim osvetljenja sa svojim ličnim "svitanjem"" i "zalaskom sunca".

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro