Galen Pharm
Korpa

AGU GIRAFFE BESKONTAKTNI TOPLOMER ZA DECU

AGU GIRAFFE BESKONTAKTNI TOPLOMER ZA DECU
AGU GIRAFFE BESKONTAKTNI TOPLOMER ZA DECU

Opis

U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za..
0,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: AGU
  • Šifra proizvoda: 29919
Pregleda: 2374

U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za više informacija o ovom proizvodu, kao i o ceni proizvoda i eventualnoj kupovini, obratite se farmaceutu u bolje snabdevenim apotekama.

Giraffe beskontaktni toplomer za decu

Merenje bez dodira

Veoma je važno dobiti tačnu informaciju o temperaturi deteta pri prvoj sumnji da je povišena. Ali deca ne vole da miruju, i stoga, ne vole kada im se meri temperatura. A za vreme spavanja, bebe se ne bi smele uznemiravati. AGU bez kontaktni toplomer za decu meri njihovu temperaturu bez dodirivanja deteta. Traje samo 1 sekundu da se izvrši očitavanje sa tačnošću od ± 0.2 °C. Signalizira kada se merenje završi i oglasi alarm u slučaju da je temperatura povišena. AGU Giraffe može takođe da meri temperaturu površina i tečnosti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro
Tagovi: agu , giraffe , beskontaktni , toplomer , za , decu , 29919 , akcija , black , friday , agu , popust , 20% , 26 , 11-28 , 11 , 2021