Galen Pharm
Korpa

VITAMIN D3 1000IU KAPSULE A30

VITAMIN D3 1000IU KAPSULE A30
VITAMIN D3 1000IU KAPSULE A30
Opis
Delovanje:Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, održavanju normalnog nivoa kalcijuma u krvi, održavanju zdravlj..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

540,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ABELA PHARM
  • Šifra proizvoda: 29984
  • Vaša ušteda: 64,80

Delovanje:
Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, održavanju normalnog nivoa kalcijuma u krvi, održavanju zdravlja i čvrstine kostiju, normalne mišićne funkcije, normalnih i zdravih zuba, ima ulogu u ćelijskoj deobi. Vitamin D i kalcijum doprinose smanjenju gubitka koštane mase kod žena u postmenopauzalnom periodu.
Niska gustina kostiju je faktor rizika nastanka preloma kostiju usled osteoporoze. Vitamin D doprinosi smanjenju rizika od padova usled posturalne nestabilnosti i mišićne slabosti. Padovi su faktor rizika nastanka fraktura kostiju kod žena i muškaraca starijih od 60 godina.
Vitamin D3 1000 IU je namenjen za stanja kao što su: osteopenija, osteoporoza, autoimuna, kardiovaskularna i maligna oboljenja.
Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema kod dece i potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod dece.

Način primene:
Odrasli: 1 kapsula dnevno.

Sastav:
1 kapsula sadrži 25,00 µg vitamina D3  (holekalciferola)  =1000 IU

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro