Galen Pharm
Korpa

VENOVIN ELIKSIR 750ML

VENOVIN ELIKSIR 750ML
VENOVIN ELIKSIR 750ML
Opis
Delovanje:Venovin je jedinstven preparat namenjen kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. Upotreba Venovina može uspešno sprečiti pojavu tegoba kod ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.393,92 RSD

Cena u apotekama: 1.584,00 RSD

Vaša ušteda: 190,08 RSD

Delovanje:
Venovin je jedinstven preparat namenjen kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. 
Upotreba Venovina može uspešno sprečiti pojavu tegoba kod oslabljene cirkulacije, arterioskleroze, tromboze, gangrene, krvnog prtiska, otvorenih rana. Venovin ima svojstva da prečišćava krvne sudove, i da sa zidova krvnih sudova skida sve štetne naslage. Venovinom se postižu izuzetni rezultati i kada se upotrebljava bez bazne terapije. Nema kontraindikacija, a zbog svoje snage i multiefikasnosti pripada grupi najboljih eliksira za očuvanje vitalnosti i zdravlja.
VENOVIN SE PREPORUČUJE PREVENTIVNO SVIM OSOBAMA, A POSEBNO: 
-osobama sa izraženim poremećajima periferne cirkulacije (hladne ruke i noge)
-osobama sa zakrečenjem krvnih sudova (arterioskleroza)
-osobama sa dubokom venskom trombozom
-osobama sa povećanim krvnim pritiskom
-osobama koje boluju od sećerne bolesti
-osobama sa gangrenom
-osobama sa otvorenim ranama (ulcus cruris)

Sastav:
Crveno vino, neven, matičnjak, petrovac, majčina dušica, hajdučka trava, kopriva, plućnjak.

Način primene:
Osobe sa  problemima slabe periferne cirkulacije i arterioskleroze, koriste Venovin 200 ml dnevno podeljeno u dve ili tri jednake doze pola sata pre jela.
Kod osoba sa ozbiljnijim oboljenjima krvnih sudova, otvorenim ranama, trombozom, gangrenom, Venovin se koristi po 300 ml dnevno podeljeno u dve ili tri doze pola sata pre jela.
Venovin se preporučuje preventivno svim osobama iznad 30 godina u dnevnoj dozi od 50 do 100 ml. Ono što treba da znate jeste da Venovin ne ublažuje bol ili osećaj hladnoće povremeno, već kroz terapiju isti nestaje. Terapija traje obavezno dva meseca, a za teže bolesti duže.Za vreme upotrebe Venovina osećaj objektivnog poboljšanja stanja organizma oseća se najčešće nakon 10 do 15 dana kontinuiranog korišćenja.

Napomena:
Venovin se ne preporučuje deci do 18 godina, trudnicama, kao i ženama koje doje. Venovin u sebi ne sadrži nikakve hemikalije, toksine niti bilo kakva druga neprirodna sredstva koja bi mogla štetiti bilo kom delu čovečijeg organizama. Venovin je proizveden od lekovitog bilja koje nije izloženo hemijskim i toksičnim materijama i kvalitetng čistog crvenog vina bez ikakvih hemijskih dodataka.

Venovin se može koristiti paraleno sa drugim lekovima i to neće ublažiti nihovo dejstvo već će samo pomoći njihovu efikasnost. Zbog kvaliteta Venovina ne postoje nikakve kontraindikacije i neželjeni efekti. Nije preporučljivo paralelno korišćenje sa alkoholnim tinkturama.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro