Galen Pharm
Korpa

URINAL EXPRESS PH PRAŠAK A6

URINAL EXPRESS PH PRAŠAK A6
URINAL EXPRESS PH PRAŠAK A6
Opis
Delovanje:Urinal express ph je dodatak ishrani na bazi ploda kanadske brusnice za regulaciju urinarnih tegoba.Njegova prednost je kratak ciklus lečenj..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

792,00 RSD

Cena u apotekama: 900,00 RSD

Vaša ušteda: 108,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEMOFARM
  • Šifra proizvoda: 34168
  • Vaša ušteda:: 108,00

Delovanje:
Urinal express ph je dodatak ishrani na bazi ploda kanadske brusnice za regulaciju urinarnih tegoba.
Njegova prednost je kratak ciklus lečenja od 2 dana.

Urinal Express ph sadrži ekstrakt ploda kanadske brusnice, brzo i sigurno neutrališe pH kiselog urina. Kratak ciklus dvodnevnog lečenja pruža komfor i vraća udobnost eliminišući bolne senzacije poput žarenja i peckanja.

Urinarna infekcija je jedna od češćih zdravstvenih problema i najčešća je infekcija koja uglavnom pogađa žensku populaciju, mada ni muškarci nisu pošteđeni. Može da se javi i kod dece i kod odraslih bilo kog uzrasta, a razlog zašto se urinarna infekcija pre razvija kod žena jeste taj što je otvor debelog creva bliži uretri (otvoru kroz koji se urin izbacuje iz mokraćnog kanala), te bakterije lakše mogu da se prenesu i dovedu do ovog oboljenja.

Pojačan rizik od toga da se pojavi urinarna infekcija imaju osobe koje se suočavaju sa padom imuniteta, zatim one koje unose nedovoljnu količinu tečnosti, koje pate od dijabetesa, imaju pesak ili kamen u bubregu, uvećanu prostatu, urođene anomalije, a infekciju mogu uzrokovati i seksualni odnosi i neadekvatna lična higijena.


Način primene:

Kesice je potrebno rastvoriti u 200ml vode i popisiti 3 puta u toku dana.
Pogodan za primenu kod osoba starosti iznad 12 godina života.

Sastav:

ekstrakt ploda kanadske brusnice ( Vaccinium maccrocarpon 1% PAC), natrijum-citrat, kalijujm-citrat, ekstrakt lista breze (Betula pendula, 10:1)

Pakovanje: 6 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro