Galen Pharm
Korpa

TEST COLON HEALTH CARE

TEST COLON HEALTH CARE
TEST COLON HEALTH CARE
Opis
Zašto je ovaj test za Vas važan? 95 % svih slučajeva kolorektalnog karcinoma (rak debelog creva) su rezultat benignih promena u početnom stadijumu ko..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

907,50 RSD

Zašto je ovaj test za Vas važan?
95 % svih slučajeva kolorektalnog karcinoma (rak debelog creva) su rezultat benignih promena u početnom stadijumu koje nazivamo polipima. Ukoliko se polipi otkriju na vreme i uklone, razvoj kolorektalnog karcinoma može biti zaustavljen. Ukoliko imate simptome kao što su krvarenje u stolici, neredovne stolice, sindrom retkih stolica, nadutost trbuha, smenjivanje zatvora i proliva kao i osećaj nedovoljnog pražnjenja creva, preporučujemo Vam da uradite ovaj test koji otkriva prisustvo krvi u stolici.

Način primene:
Uzmite uzorak Vaše stolice specijalnim štapićem i ubacite u bočicu sa pripremljenim rastvorom. Nakon toga, kap ovog rastvora stavite na tačno određeno mesto na test pločicu. Rezultat testa pročitajte nakon 5 minuta. Ukoliko je rezultat pozitivan trebalo bi da se javite svom lekaru.

Test je pozitivan ako se u vremenu od 5 minuta pojave dve ljubičaste linije u polju za čitanje rezultata na test kaseti (polje C i polje T) čak i ako je linija u polju T vrlo bleda. Ovo označava da je otkrivena krv u Vašoj stolici. Trebalo bi da posetite svog lekara i da se posavetujete kojim medicinskim pregledima je potrebno da se podvrgnete u budućnosti.
Test je negativan ako se pojavi samo jedna ljubičasta linija u delu za čitanje rezultata i to na polju C. To znači da u Vašoj stolici ne postoji prisustvo krvi.
Test je netačan ako se nakon 5 do 10 minuta ne pojavi nijedna ljubičasta linija ili se samo pojavi u polju T (a ne i u polju C). 

Zato je važna rana dijagnoza?
Polipi u debelom crevu obično prolaze bez simptoma i mogu ostati neotkriveni tokom mnogo godina. Zbog toga je rano otkrivanje kolorektalnog karcinoma veoma važno, jer su šanse za preživljavanjem za 90 % veće ukoliko se problem otkrije na vreme.

Pakovanje: 
Delovi testa su: posuda za uzorak stolice, zapečaćeno pakovanje specijalne folije koje sadrži test kasetu i sredstvo protiv vlage i uputstvo za upotrebu.
Dodatno potrebno: Časovnik sa sekundarom i čisto parče papira.
Odmah na početku pripremiti ne otvoreno pakovanje od specijalne folije jer će Vam trebati kasnije.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro