Galen Pharm
Korpa

SYNOSTEO ŠUMEĆI PRAŠAK A30

SYNOSTEO ŠUMEĆI PRAŠAK A30
SYNOSTEO ŠUMEĆI PRAŠAK A30
Opis
Delovanje:Synosteo je jedinstvena kombinacija u formi šumećeg praha.Suplementi za žvakanje ili tečni suplementi se obično lakše apsorbuju zato što su ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.625,00 RSD

Delovanje:
Synosteo je jedinstvena kombinacija u formi šumećeg praha.
Suplementi za žvakanje ili tečni suplementi se obično lakše apsorbuju zato što su njihove soli već razgrađene pre nego što stignu do stomaka.
Sadrži kalcijum citrat i kalcijum laktat.
Synosteo je
 fiksna kombinacija vitamina D3, kalcijuma i vitamina K – vitamin D3 obezbeđuje bolju apsorpciju kalcijuma, a kombinovana primena pruža bolju komplijansu.
Ima prijatan ukus pomorandže – mnoge od postojećih formulacija ne poseduju prijatan ukus i ne mogu da se tolerišu od strane pacijenata.
Sadrži vitamin Κ2-7 – vitamin K2 preventira formiranje arterijske kalcifikacije i poboljšava zdravlje kostiju povećavanjem koštane mase i smanjenjem gubitka kosti (preko karboksilacije osteokalcina).
Pravljen je bez glutena i laktoze.
Može biti primenjen kao monoterapija u osteopeniji ili osteoporozi ili kao kombinovana terapija u tretmanu osteoporoze sa drugim lekovima.
Većina kalcijumovih suplemenata sadrži kalcijum karbonat. Ova forma kalcijuma nije podložna varenju i mora biti uneta sa hranom.

Sastav:
-Kalcijum (citrat 500mg + laktat 300mg)   800mg
-Vitamin D3 (holekalciferol)   20μg
-Vitamin K2 (menahinon)   45μg

Način primene:
Dnevna doza je 1 kesica. U pola čaše vode (oko 125ml) rastvoriti sadržaj kesice i odmah popiti. Preporučljivo je da se uzima odmah nakon obroka ili sa čašom soka od pomorandže.

Pakovanje: 30 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro