Galen Pharm
Korpa

Proteze

Brend: COREGA
Corega Bioformula tablete su namenjene za čišćenje totalnih proteza.Način primene: Jednu tabletu ubaciti u dovoljno tople ( ne vruće ) vode,tako da se prekrije zubna proteza. Ostavite 15 minuta,može da ostane i tokom noći. Iščetkajte protezu rastvorom,a preostalu količinu rastvora bac..
454,08 RSD 516,00 RSD
Brend: COREGA
Corega Ekstra SnažnoCorega Ekstra snažno krema za pričvršćivanje zubne proteze.Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze.Sa ukusom mente. Ne sadrži cink. Primenjiva za totalne i parcijalne proteze.Corega Ekstra snažno krema za pričvršćivanje zubne proteze omogućuje sigurno prianjanj..
603,24 RSD 685,50 RSD
Brend: COREGA
Delovanje:Corega Ekstra snažno Original, drži protezu sa svih strana: napred i pozadi, gore i dole i od jedne do druge strane tako da pacijenti mogu biti bezbrižni tokom celog dana. Takođe pomaže u sprečavanju zapadanja čestica hrane, kako bi se izbegla iritacija desni.Sa ukusom ..
892,32 RSD 1.014,00 RSD
Brend: COREGA
COREGA KREMA GUM CARE 40MLCorega Gum Care krema za pričvršćivanje zubne proteze.Krema pruža celodnevno prianjanje s više strana, smanjuje trenje koje može izazvati iritaciju desni da biste mogli biti bezbrižni tokom celog dana.Pomaže u sprečavanju zaglavljivanja komadića hrane ispod zubne proteze.Ko..
476,52 RSD 541,50 RSD
Brend: COREGA
Corega krema MAX HOLD + SEAL je krema za pričvršćivanje proteza koja obezbeđuje 12-časovno pričvršćivanje. Aplikator za precizno nanošenje omogućava da krema za pričvršćivanje proteze obezbedi sveobuhvatnu zaptivenost, čime pomaže da se hrana ne zaglavljuje iza proteze.Pakovanje: 40 g..
641,52 RSD 729,00 RSD
Brend: COREGA
Corega krema neutralan ukusObezbeđuje pouzdano prianjanje tokom čitavog danaNema aromu i ne utiče na ukus hrane. Ne sadrži cink.Pakovanje: 40g..
603,24 RSD 685,50 RSD
Brend: COREGA
Krema za pričvršćivanje Corega Max Seal pruža vrhunsku površinsku pokrivenost za zaštitu od nakupljanja hrane i snažno celodnevno pričvršćivanje zubne proteze. Nastavak omogućuje precizno nanošenje optimalne količine proizvoda duž ivica proteze za celovito pričvršćivanje.Pakovanje: 40g..
611,16 RSD 694,50 RSD
Brend: COREGA
Corega Bioformula tablete su namenjene za čišćenje parcijalnih proteza. Primenjuju se za uklanjanje plaka i tvrdokornih naslaga, osvežavaju zubnu protezu, bezbedne i za metalne površine.Način primene: Jednu tabletu ubaciti u dovoljno tople ( ne vruće ) vode, tako da se prekr..
454,08 RSD 516,00 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox četkica za efikasno i nežno čišćenje zuba za vreme nošenja fiksnog ortodontskog aparata.Delovanje:5460 ultra tankih Curen® vlakana.Urezana vlakana na sredini četkice, prilagođena korisnicima fiksnih ortodontskih aparata.Osmougaoni držač za lakše držanje.Upotreba: Četkajte malim kružnim pokr..
726,00 RSD 825,00 RSD
Brend: FIXODENT
Delovanje:Fixodent Complete Original adhezivna krema za fiksaciju zubnih proteza je savršena za vas ukoliko jednostavno ne želite da mislite o vašoj protezi. Šta god da radite, šta god da jedete, uživaćete u osećaju sigurnosti jer zubna proteza čvrsto i sigurno stoji na mestu. Fixodent Complete krem..
652,50 RSD
Brend: PROTEFIX
Delovanje: Idealno je rešenje za učvršćivanje zubne proteze kod pojačanog izlučivanja pljuvačke. Jednostavno se nanosi, trenutno učvršćuje, deluje dugotrajno. Ne ostavlja slobodan međuprostor između proteze i desni pa posrednim putem sprečava upalu jer onemogućava nakupljanje hrane.Sastav:..
640,75 RSD 728,13 RSD
Brend: PROTEFIX
Delovanje:  Tablete sadrže kalijum-karoat i natrijum-perborat koji u kontaktu sa vodom proizvode vodonik peroksid koji u baznom rastvoru proizvodi aktivni kiseonik i obavlja funkciju čišćenja i dezinfekcije.  Natrijum-laurilsulfat kao anjonski tenzid pomaže kod uklanjanja većih čestica n..
1.040,63 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)