Galen Pharm
Korpa

PROPOMUCIL TABLETE A60

PROPOMUCIL TABLETE A60
PROPOMUCIL TABLETE A60
Opis
PropoMucil® tablete su jedinstvena kombinacija  propolisa koji deluje antimikrobno i N-acetilcisteina, koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.848,00 RSD

Cena u apotekama: 2.100,00 RSD

Vaša ušteda 252,00 RSD
 • Lager: Nema na lageru
 • Brend: ABELA PHARM
 • Šifra proizvoda: 36307
 • Vaša ušteda: 252,00

PropoMucil® tablete su jedinstvena kombinacija  propolisa koji deluje antimikrobno i N-acetilcisteina, koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima. Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u plućima.

Delovanje:

PropoMucil® tablete su jedinstvena kombinacija dva sastojka: standardizovanog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima! Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u grudima. Sprečava širenje bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Pomaže u jačanju imuniteta! Propolis je prirodni antimikrobik koji dodatno smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice. N-acetilcistein je efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. N-acetilcistein je antioksidans i snažan mukolitik koji  smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma.

Sastav:

 • Propolis bogat polifenolima 40mg; 
 • N-acetilcistein-300 mg;

Način primene:

 • Odrasli i deca starija od 12 godina 2 puta dnevno po 1 tableta;
 • Deca  uzrasta od 3 do 12 godine 1 tableta dnevno;

Namena: Tableta se moze podeliti zbog lakšeg gutanja;

  Napomena:
  PropoMucil® tablete su prirodni preparat koji doprinosi razlaganju sekreta i olakšanom iskašljavanju. Sprečava pogoršanje tegoba pacijanata sa bronhitisom i hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

   Pakovanje: 60 tableta    

   Napišite recenziju

   Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
   Loše Dobro