Galen Pharm
Korpa

Prezervativi

Brend: DUREX
Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa.Pakovanje: 3 ..
349,50 RSD
Brend: DUREX
Durex extended pleasure prezervativi omogućavaju duže trajanje polnog odnosa. U sebi sadrži poseban lubrikant benzocain, koji se nalazi sa njegove unutrašnje strane i pomaže u zadržavanju orgazma. Ovaj lubrikant na taj način obezbeđuje duže trajanje erekcije, a time i duže trajanje polnog odnosa. ..
591,00 RSD
Brend: DUREX
Durex extra safe prezervativ je malo deblji od ostalih i sa dodatnim premazom. Idealan je za one koji traže dodatnu sigurnost. Durex je proizveo prezervativ koji je namenjen za one koji žele i sigurnost i udobnost.Pakovanje: 3 prezervativa..
349,50 RSD
Brend: DUREX
Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki, sa dodatnim premazom, kako bi pružili gladak, nežan osećaj tokom polnog odnosa. Zahvaljujući posebnom obliku, lakše ih je staviti, pa zato pružaju osećaj boljeg ..
405,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Feel Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude. I pored male debljine, Feel Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lakše postavljanje..
405,00 RSD
Brend: DUREX
Durex Feel Thin XL su izrazito tanki, prozirni kondomi od prirodnog gumenog lateksa, za bolji osećaj tokom seksa. Obim 57 mmPakovanje: 3 prezervativa..
1.284,00 RSD
Brend: DUREX
Prezervativ koji zaista poboljšava seksualan doživljaj za obojeTransparentan prezervativ sa dodatim lubrikantom, izrađen od prirodnog lateksa, rebraste i tačkaste teksture, premazan Desirex arousal stimulantomZa NJU – stimulišuća rebrasta i tačkasta tekstura, uz dodatak Intense gela koji donosi tala..
591,00 RSD
Brend: DUREX
Delovanje:Klitoralni gel na bazi vode čije dejstvo je pojačano Desirex arousal stimulantom (nije lubrikant) Sadrži supstance koje višestruko stimulišu osećajne senzore i utiču na povećanje protoka krvi, a time i intenziviraju doživljaj Stvara talase vreline, kao i osećaj hlađenja ili pojačanog uzb..
1.078,39 RSD 1.225,44 RSD
Brend: DUREX
Ekstra tanak, ekstra osetljiv, sa dodatnim lubrikantom za još prijatniji doživljaj. Ravnih strana i sa rezervoarom na vrhu. Providni i ekstra podmazani kondomi od prirodne gume od lateksa. Nominalna širina 52mm.Kondomi Durex Invisible Extra podmazani su najtanji koje je Durex ikada ..
1.120,89 RSD 1.273,74 RSD
Brend: DUREX
Ekstra tanak, ekstra osetljiv. Ravnih strana i sa rezervoarom na vrhu. Providni i podmazani kondomi od prirodne gume od lateksa. Nominalna širina 52mm.Kondomi Durex Invisible su najtanji koje je Durex ikada napravio, dizajnirani da poboljšaju osetljivost, dok i dalje pružaju visok nivo sigurn..
1.366,04 RSD 1.552,32 RSD
Brend: DUREX
Durex love prezervativi, sa lubrikantom uz koji ćete doživeti prirodan osećaj vođenja ljubavi. Uz to, dobijate 4 kondoma za cenu 3. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje. Poseban način, na koji izrađujemo Durexove Love kondome, obezbeđuje da mirišu bolj..
397,50 RSD
Brend: DUREX
Durex Mutual Pleasure kondomi su dizajnirani tako da Vašoj partnerki i Vama omoguće intenzivniji užitak, koji će vas oboje dovesti do vrhunca. Kondom je sa spoljašnje strane rebrast i tačkast, kako bi nju ubrzao, dok je sa unutrašnje strane premazan lubrikantom sa benzokainom, kako bi njega usp..
591,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)