Galen Pharm
Korpa

Preparati protiv iritacija u ustima

Brend: NATURA LAB
Delovanje:Kombinacija biljaka koje deluju antiseptično, regenerišuće i analgetički na oralni epitel.NATURASEPT GEL ZA DESNI® je kozmetičko sredstvo ,namenjen je za negu usne duplje i sadrži aktivne komponente: tečne ekstrakte vranilove trave, kantariona, majkine dušice i zelenog čaja, etarska ulja m..
1.069,20 RSD 1.215,00 RSD
Anaftin gel se koristi u terapiji upale sluzokože usne duplje koje izazivaju afte.Delovanje:Anaftin® gel pomaže u otklanjanju bola koji nastaje usled sitnih lezija u ustima, kao što su lezije  izazvane aftoznim stomatitisom (afte) kao i sitnih lezija nastalih od korektivnih proteza.Pomaže u zar..
587,40 RSD 667,50 RSD
Brend: CURAPROX
Intenzivna nega ispod proteza, nedeljna intenzivna nega implantata, kod parodontitisa, fiksnih protetskih radova: precizno usmerena upotreba sa hirurškom četkicom. Sa Curaprox cps interdentalnim četkicama ili jednostavno nanošenje prstom. Neizostavno rešenje za mnoge probleme nege...
877,80 RSD 997,50 RSD
Brend: GENGIGEL
Gengigel je na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.Svi oblici Gengigela zbog sadržane hija..
1.113,68 RSD 1.265,55 RSD
Brend: GENGIGEL
Gengigel je na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima. Svi oblici Gengigela zbog sadržane h..
1.079,42 RSD 1.226,61 RSD
Brend: PHARMANOVA
Koristiti se kod pojave simptoma oboljenja desni, sluzokože usta, grla i ždrela, kao i u slučajevima pojave gljivica u usnoj duplji. Zahvaljujući kompleksnom sastavu, gel sprečava stvaranje i delovanje dentalnih naslaga koje su glavni uzročnici zapaljenja desni, a ostvaruje i dezodorantni efekat u u..
534,60 RSD 607,50 RSD
Brend: PHARMANOVA
Ozosept sprej pomaže održanju zdravlja desni i ublaženju tegoba kod oboljenja desni, grla i ždrela. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka preporučuje se kao dopuna tretmanu gingivitisa, parodontopatije, afti, stomatitisa, tonzilitisa, faringitisa.Sastav: Kamilica, benzoeva kiselina, timo..
712,80 RSD 810,00 RSD
Brend: CURAPROX
Deluje direktno na upalu. Perio Plus + Focus je gel koji se lako nanosi sa izuzetnom preciznošću. Dobro prijanja na zube, desni i oralnu sluzokožu – tkivo koje oblaže usta.Delovanje:Stomatolozi propisuju hlorheksidin skoro 70 godina, i to sa dobrim razlogom: jer deluje. Pored CHX diglukonata, P..
567,60 RSD 645,00 RSD
Brend: GENGIGEL
Medicinska sredstva Gengigel sadrže biotehnološki proizvedenu hijaluronsku kiselinu i znatno doprinose sprečavanju krvarenja desni i nastanka parodontalnih bolesti.Delovanje: Gengigel first aid je rastvor za primenu kod kuće za brže zarastanja rana nakon stomatoloških zahvata. Efikasno smanjuje..
1.370,69 RSD 1.557,60 RSD
Brend: HAMAPHARM
Ginginox gel za desni ublažava bol, olakšava i leči afte, gingivitis, povučene i bolne desni i nadražene i otečene desni.GINGINOX gel za desni preporučuje se za:aftegingivitispovučene i bolne desninadražene i otečene desniPosebno je pogodan kod iritacija i oštećenja lako dostupnih mesta.Ginginox gel..
686,40 RSD 780,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
Ginginox hidrogel rastvor za svakodnevnu oralnu higijenu usta ublažava bol, pomaže lečenju desni kod aftoznih ulkusa, upala, džepića, otoka.GINGINOX hidrogel rastvor koristi se kod:Svakodnevne oralne higijeneLečenja desni – aftozni ulkusi, upale, džepići, rane, oteklineDodatno pomaže kod neprijatnog..
765,60 RSD 870,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
Ginginox sprej za desni ublažava bol i olakšava i leči oštećene i krvareće desni, aftozne ulkuse i paradontitis.Ginginox sprej za desni ublažava bol te olakšava i leči upalne procese u usnoj šupljini. GINGINOX sprej za desni preporučuje se za:Oštećene i kravreće desniaftozni ulkusiparadontitisOsim n..
1.042,80 RSD 1.185,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)