Galen Pharm
Korpa

Pranje

Brend: EUCERIN
Nežno čisti i umiruje suvu i iziritiranu atipičnu kožu zahvaljujući omega-3 i omega-6 masnim kiselinama.Delovanje:Atopična koža može biti suva, iziritirana i može izazivati osećaj svraba. Ovi simptomi se pojačavaju grubim čistačima.Eucerin AtopiControl Ulje za kupanje ne sadrži sapune i bogato..
1.582,08 RSD 1.977,60 RSD
Brend: EUCERIN
Blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja.Delovanje:Suvu, osetljivu kožu lako iritiraju okidači iz okruženja, čineći je još osetljivijom. Ona zahteva više od blagog čišćenja kako bi postala manje osetljiva.Eucerin pH5 Losion za pranje je prepara..
724,54 RSD
Brend: EUCERIN
Blagi sapun za pranje ruku i tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože.Delovanje:Eucerin pH5 Nealkalni sapun je nežni sapun za čiščenje osetljive kože. Njegova pH vrednost je neutralna, dok njegova kombinacija pH5 citratnog pufera i izuzetno blagih surfaktanta štiti enzimsku aktivnost same ..
398,38 RSD
Brend: ZIAJA
Hipoalergijska kupka namenjena je bebama uzrasta od 3 meseca nadalje. Delovanje:Nežno čisti, hidrira i neguje kožu. Sprečava iritacije i svrab. Sadrži kukuruzni sirup, provitamin B5 (D-pantenol) i ksilitol. Veganski proizvod.Način primene:Naneti malu količinu kupke, nežno umasirati i potom teme..
360,00 RSD 480,00 RSD
Brend: ZIAJA
Kupka i šampon za kosu namenjeni su bebama uzrasta od 6 meseci nadalje. Delovanje:Nežno čisti, hidrira i neguje kožu i kosu. Ne izaziva iritacije. Sadrži kukuruzni sirup, provitamin B5 (D-pantenol) i ksilitol. Veganski proizvod.Način primene:Naneti na vlažnu kožu i kosu. Nežno umasirati a potom..
388,13 RSD 517,50 RSD
Brend: ZIAJA
Bubble cola kupka sadrži nežna sredstva za čišćenje biljnog  porekla.Delovanje:Štiti kožu od dehidracije. Ne izaziva iritacije. Ne narušava prirodni pH kože. Stvara bogatu penu. Neodoljivog mirisa kola kole. Voleće ga i deca i roditelji. Sadrži glicerin.  Veganski proizvod. Način prim..
388,13 RSD 517,50 RSD
Brend: ZIAJA
Bubble gum kupka sadrži nežna sredstva za čišćenje biljnog  porekla. Delovanje:Štiti kožu od dehidracije. Ne izaziva iritacije. Ne narušava prirodni pH kože. Stvara bogatu penu. Neodoljivog mirisa dečijih žvaka. Voleće ga i deca i roditelji. Sadrži glicerin. Veganski proizvod. Način p..
388,13 RSD 517,50 RSD
Brend: ZIAJA
Delikatna formula sa dvostrukom funkcijom sa D-pantenolom. Delovanje:Stvara bogatu i kremastu penu. Nežno čisti i neguje dečiju kožu i kosu. Olakšava raščešljavanje kose. Ne isušuje kožu. Neodoljivog slatkastog mirisa. Sadrži koko-gliceride, glicerin i provitamin B5 (D-pantenol). Veganski proiz..
382,50 RSD 510,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)