Galen Pharm
Korpa

PINO DOMINE-VOĆE

PINO DOMINE-VOĆE
PINO DOMINE-VOĆE
PINO DOMINE-VOĆE
PINO DOMINE-VOĆE
PINO DOMINE-VOĆE
Opis
Domine od drveta sa motivima voća. Igra domina zahteva od deteta da nauči i prihvati, tj. da se povinuje strogim pravilima društvene igre. Učestvovan..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.053,36 RSD

Cena u apotekama: 1.197,00 RSD

Vaša ušteda: 143,64 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PINO TOYS
  • Šifra proizvoda: 15888
  • Vaša ušteda:: 143,64

Domine od drveta sa motivima voća.
Igra domina zahteva od deteta da nauči i prihvati, tj. da se povinuje strogim pravilima društvene igre. Učestvovanje u drugim društvenim igrama govori u prilog tome da je dete savladalo svoju egocentričnost i socijalizovalo se. Ukoliko nije, igranje društvene igre mu pomaže u tome. Igranje u grupi vršnjaka budi i razvija takmičarski duh. To je prilika da se iskustveno dožive pobeda i poraz. I jedno i drugo praćeni su burnim emocijama koje dete treba da kontroliše, a kako se to radi može da nauči učestvovanjem u igri.
U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobeđuju i povučena, stidljiva deca, deca koja ne žele da budu u centru pažnje, deca koja nisu motorički spretna.
Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje. Pravila igre koja važe za igru domina su jednostavna. Dete ih može savladati već krajem četvrte godine. Izaberite motiv po želji deteta i obavezno ga naučite da igra domine. Ne zaboravite da naučite dete da uživa u samoj igri, ne samo u pobedi. Društvena igra je igra, a ne rat.

  • Dimenzije: 18.5x10x5 cm

  • Preporučen uzrast: za decu stariju od 3 godine. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro