Galen Pharm
Korpa

PARANIT SAMPON PROTIV VAŠAKA + ČEŠALJ

PARANIT SAMPON PROTIV VAŠAKA + ČEŠALJ
PARANIT SAMPON PROTIV VAŠAKA + ČEŠALJ
Opis
Delovanje: Paranit sa zadovoljstvom predstavlja novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa mineralnim uljem i dimetikonom, pruža dv..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.663,04 RSD

Cena u apotekama: 1.889,82 RSD

Vaša ušteda: 226,78 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ALTAMED
  • Šifra proizvoda: 19921
  • Vaša ušteda:: 226,78

Delovanje:
Paranit
 sa zadovoljstvom predstavlja novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa mineralnim uljem i dimetikonom, pruža dvostruko mehaničko dejstvo koje podrazumeva dehidrataciju i gušenje i vaški i njihovih jaja. Novo dvostruko dejstvo Paranita 100% ubija i vaške i gnjide.
Ne sadrži nikakve hemijske sastojke, zahvaljujući isključivo fizičkom mehanizmu dejstva, vaške ne mogu da razviju rezistenciju na njegove sastojke. Sve Paranit proizvode mogu da koriste deca uzrasta od 6 meseci.

Sastav: 
Mineralno ulje, dimetikon

Način primene:
Količina upotrebljenog proizvoda i uklanjanje vaški i jaja nakon primene proizvoda su vrlo značajni za uspešan tretman. Zbog toga preporučujemo da se upotrebi dovoljna količina proizvoda, kao i da se temeljno iščešlja kosa kako bi bili sigurni da su sve vaške i jaja uklonjeni iz kose.
Jedan ili dva tretmana od po 15 minuta su sve što je potrebno za efikasan tretman.
Bez mirisa je, i jednostavno se nanosi, bez nereda i nervoze, i za razliku od nekih drugih proizvoda koji nisu na bazi pesticida, ne mora da se ostavi na kosi preko noći.

Pakovanje: 200ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro