Galen Pharm
Korpa

PARANIT REPELENT PROTIV VAŠAKA 100ML

PARANIT REPELENT PROTIV VAŠAKA 100ML
PARANIT REPELENT PROTIV VAŠAKA 100ML
Opis
Delovanje:  Za razliku od proizvoda na bazi pesticida, Paranit ima isključivo mehanički mehanizam dejstva i zbog toga vaške ne mogu da razviju rezist..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.099,24 RSD

Cena u apotekama: 1.249,14 RSD

Vaša ušteda 149,90 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: PARANIT
  • Šifra proizvoda: 21096
  • Vaša ušteda: 149,90

Delovanje: 
Za razliku od proizvoda na bazi pesticida, Paranit ima isključivo mehanički mehanizam dejstva i zbog toga vaške ne mogu da razviju rezistenciju na njegove sastojke.

Sastav:
Paranit 
je nedavno razvio novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa mineralnim uljem i dimetikonom, pruža dvostruko mehaničko dejstvo koje podrazumeva dehidrataciju i gušenje i vaški i njihovih jaja. Mineralno ulje rastvara voštani sloj koji štiti vaške i njihova jaja. Ovo dovodi do isparavanja tečnosti i dehidratacije. Dimetikon blokira traheje i ulaz u traheju vaški, zbog čega one ne mogu da se oslobode CO2, što dovodi do gušenja.

Način primene: 
Savetujemo da počnete sa jednim Paranit tretmanom. Ponovo proverite kosu deteta nakon 7 dana i ponovite tretman ukoliko je to neophodno (ukoliko uočite žive vaške). Količina upotrebljenog proizvoda i uklanjanje vaški i jaja nakon primene proizvoda su vrlo značajni za uspešan tretman. Zbog toga preporučujemo da se upotrebi dovoljna količina proizvoda, kao i da se temeljno iščešlja kosa kako bi bili sigurni da su sve vaške i jaja uklonjeni iz kose.

Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro