Galen Pharm
Korpa

NUTRINO LAB

Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka,borovnica, višnja.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvod.Čuva..
175,95 RSD 207,00 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, breskva, jagoda i malina.Način primene: Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koris..
175,95 RSD 207,00 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, kruška i dinja.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvod.Čuvati..
175,31 RSD 206,25 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, banana, manga i marakuja.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proiz..
175,95 RSD 207,00 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, mango, papaja i banana.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvo..
175,95 RSD 207,00 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, kivi, spanać i bananaNačin upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvod...
175,95 RSD 207,00 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, malina, jagoda, cvekla.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvo..
175,95 RSD 207,00 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, pomorandža, šargarepa, đumbir.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti ..
175,95 RSD 207,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)