Galen Pharm
Korpa

MELPROP-D MELEM PROTIV OPEKOTINA 50G

MELPROP-D MELEM PROTIV OPEKOTINA 50G
MELPROP-D MELEM PROTIV OPEKOTINA 50G
Opis
Delovanje: Melprop-D melem, formulisan na bazi kantarionovog i maslinovog ulja, nevena i hajdučke trave, pomaže kod opekotina bez obzira na njihovo p..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

726,00 RSD

Cena u apotekama: 825,00 RSD

Vaša ušteda: 99,00 RSD

Delovanje:
Melprop-D melem, formulisan na bazi kantarionovog i maslinovog ulja, nevena i hajdučke trave, pomaže kod opekotina bez obzira na njihovo poreklo, smrzotina, različitih ostećenja kože, trofičnih rana, svežih rana, upalnih procesa na koži i ojeda. Kod primarne upotrebe melema, vrlo brzo dolazi do smanjenja inflamatornog efekta, ublažavanja bola i regeneracije kože. Kod ojeda kože beba, melem smiruje osetljivu kožu, deluje kao prirodan antiseptik i hrani tkivo čineći ga elastičnim i mekim.

Preporučuje se kod:

  •  kod opekotina bez obzira na njihovo poreklo (plamen, zagrejani predmeti, vrele tečnosti ili pare)
  •  kod smrzotina
  •  kod opekotina od sunca, radioterapije i električnog varničenja
  •  kod ostećenja kože kaustičnim supstancama i kiselinama
  •  kod trofičnih rana, naročito kod ulcera potkolenice i dekubitusa
  •  kod svežih rana, posekotina i oderotina
  •  kod ojeda i upalnih procesa na koži

Sastav:
Oleum hyperici, Oleum olivae, Calendulae dest., Extract Palmolive, Millefolii herba dest., Lanolin, Cera alba.

Način primene:
Pre upotrebe melema, rana se hirurški obrađuje i pritom se vodi računa da ne dođe do krvarenja, kako se ne bi usporio proces regeneracije kože. Dorada opekotine može se uraditi i narednog dana. Posle obrade i ispiranja, melem se nanosi na sva opečena mesta u debljem sloju, prekrije se sterilnom gazom i zavije zavojem. Ukoliko je opekotina na većoj površini kože i većeg stepena, uključuje se antibiotska terapija (oralno za manje, intramuskularno i intravenozno za veće površine kože). Preporuka za teže slučajeve je ambulantno – bolničko tretiranje uz pomoć Melprop-D melema. Previjanje je u zavisnosti od stepena opekotina na svakih 24h ili 48h. Opekotine na licu se tretiraju otvoreno osim u izuzetnom slučajevima (prisustvo melema u očima može da zasmeta). Opekotine prvog stepena kao i blaže opekotine od sunca se tretiraju takođe otvoreno, ali se ta mesta tretiraju češće i melem se nanosi u debljem sloju.

Pakovanje: 50 g

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro