Galen Pharm
Korpa

MAXMED HEPAGARD KAPSULE A30

MAXMED HEPAGARD KAPSULE A30
MAXMED HEPAGARD KAPSULE A30

Opis

Delovanje: MaxMedica Hepagard kapsule sadrže kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja doprinose održavanju normalne funkcije jetre:-Plod sikavice..
922,45 RSD

MP cena: 1.048,24 RSD

Vaša ušteda: 125,79 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: MAX MEDICA
  • Šifra proizvoda: 27171
Pregleda: 397

Delovanje: 

MaxMedica Hepagard kapsule sadrže kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja doprinose održavanju normalne funkcije jetre:

-Plod sikavice

Silybi marianum fructus i njen aktivni sastojak silimarin se koriste u tretmanu oštećenja jetre, hroničnih zapaljenskih oboljenja jetre i kod ciroze jetre.

Deluju hepatoprotektivno, hepatoregenerativno, antiinflamatorno,holeretično i antiholestatično.

 -Artičoka

Cynara scolymus je višegodišnja biljka iz tropskih predela.

Klinička istraživanja su pokazala da preparati na bazi lista artičoke povoljno deluju kod digestivnih problema kao što su dispepsija, nadutost, mučnina i drugi poremećaji varenja, kao i na snižavanje lipida u krvi kod blage do umere hiperholesterolemije.

 -Holin

se sintetiše u organizmu, ali ove količine mogu biti nedovoljne. Sastavni je deo fosfolipida ćelijske membrane, prekursor je u sintezi neurotransmitera acetil-holina.

 -L-Metionin

je esencijalna aminokiselina. Učestvuje u uklanjanju proizvoda metabolizma u jetri kao i u metabolizmu masti.

 -Vitamin C 

Najvažniji hidrosolubilni antioksidans. Neophodan je za sintezu kolagena i drugih komponenata vezivnog tkiva. Deluje imunoprotektivno.

 -Vitamin B6

(piridoksin, piridoksal, piridoksamin) pripada grupi hidrosolubilnih vitamina. Značajan u metabolizmu proteina i aminokiselina.


Način upotrebe: Tokom prvih 8 nedelja potrebno je uzimati 2 kapsule dnevno, a zatim nastaviti sa jednom kapsulom na dan. Kapsulu je potrebno uzeti sa malo tečnosti uz obrok.


Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: maxmed , hepagard , kapsule , a30 , jetra , i , žuč