Galen Pharm
Korpa

ISLA MEDIC ACUT CITRUS +MED PASTILE A20

ISLA MEDIC ACUT CITRUS +MED PASTILE A20
ISLA MEDIC ACUT CITRUS +MED PASTILE A20
Opis
Delovanje:Isla medic acute citrus i med pastile se koriste za ublažavanje tipičnih simptoma prehlade poput bolova u grlu, grebanja, promuklosti, suvoć..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

567,60 RSD

Cena u apotekama: 645,00 RSD

Vaša ušteda: 77,40 RSD

Delovanje:
Isla medic acute citrus i med pastile se koriste za ublažavanje tipičnih simptoma prehlade poput bolova u grlu, grebanja, promuklosti, suvoće sluznice i otežanog gutanja, kao i kod suvoće usta i iritiranosti glasnih žica.

Između ostalog, ove tegobe mogu biti posledica neproduktivnog suvog kašlja koji potiče od iritirane i suve oralne sluznice.
Pastile sa kompleksom hidrogela koji se sastoji od hijaluronske kiseline i ekstrakta Islandskog lišaja efikasno štite sluznicu usta i grla. Kompleks hidrogela, koji se nalazi u pastilama, sastoji se od karbomera, ksantan gume i hijaluronske kiseline. Zahvaljujući sposobnosti polisaharida ksantan gume da vezuje vodu i specifičnoj sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, formira se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu. Hijaluronska kiselina sadržana u pastilama poseduje specifične fizičke osobine stvaranja hidrirajućeg filma na površini sluznice.
Suvi ostatak iz specijalnog ekstrakta Islandskog lišaja, otpornog na oštru klimu severnih visinskih predela, sadrži više od 80% mucina. Laganim otapanjem pastile u ustima oslobađaju se sluzi koje kao balzam oblažu sluznicu usta i grla i imaju blagotvorno dejstvo.
Rezultat je pojačano lučenje pljuvačke, iritirana sluznica se sama regeneriše, a ublažavaju se tipični simptomi prehlade poput bolova u grlu, grebanja, promuklosti, suvoće sluznice i otežanog gutanja.

Način primene:
Odrasli i deca starija od 6 godina: 1 pastilu polako rastopiti u ustima, po potrebi, do 6 pastila dnevno.

Sastav:
Pastile sadrže vodeni ekstrakt Islandskog lišaja (0,4-0,8:1), karbomer, ksantansku gumu i natrijum hijaluronat.

Pakovanje: 20 pastilaNapišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro