Galen Pharm
Korpa

HUMANA ELEKTROLIT SA UKUSOM KOMORAČA A12

HUMANA ELEKTROLIT SA UKUSOM KOMORAČA A12
-10 %
HUMANA ELEKTROLIT SA UKUSOM KOMORAČA A12

Opis

Koristiti samo pod medicinskim nadzorom! Proizvod nije za parenteralnu primenu! Humana elektrolit se ne može koristiti kao jedini izvor hrane.KONTRAIN..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
675,00 RSD
750,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 16704
Pregleda: 6636

Koristiti samo pod medicinskim nadzorom! Proizvod nije za parenteralnu primenu! Humana elektrolit se ne može koristiti kao jedini izvor hrane.

KONTRAINDIKACIJE: Humana elektrolit se ne sme koristiti kod bubrežne insuficijencije, metaboličke alkaloze, dugotrajnog povraćanja, poremećaja svesti, npr. šok usled teže dehidratacije i poremećaja metabolizma ugljenih hidrata (npr. kod dijabetes).

Delovanje:
Humana elektrolit sa ukusom komorača je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja prevashodno kod odojčadi od rođenja, ali i kod dece i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita. Humana elektrolit sa ukusom komorača se primenjuje samo po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to u prvih 6-12 časova od pojave dijareje omogućava brzu rehidrataciju - nadoknadu izgubljenih mineralnih materija i tečnosti.

Sastav:
Glukoza, maltodekstrin, natrijum-hlorid, kalijum-citrat, natrijum-citrat, ekstrakt komorača.

Način primene:
Sadržaj jedne kesice (6,25g praha), rastvoriti u 250ml sveže prokuvane i prohlađene vode ili zagrejane Humana bebi vode ili u 250ml čaja (od kamilice ili komorača) i tako pripremljen rastvor konzumirati topao ili hladan.

Pakovanje: 12 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.