Galen Pharm
Korpa

NOVALAC MLEKO 2 400G

NOVALAC MLEKO 2 400G
NOVALAC MLEKO 2 400G
Opis
Opis:Univerzalna mlečna formula Novalac 2 je namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sas..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

970,90 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: NOVALAC
  • Šifra proizvoda: 12449
  • Vaša ušteda:: 116,51

Opis:
Univerzalna mlečna formula Novalac 2 je namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života.
Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta.
Formula je obogaćena maltodekstrinima, koji obezbeđuju dužu sitost odojčeta.

Dejstvo:
Zadovoljava sve nutritivne potrebe deteta i obezbeđuju dužu sitost.

Način primene:
Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2. Jednu mericu rastvoriti u 30 ml vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Sastav:
U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Namena:
Preporučuje se odojčadi od 6.meseca pa do navršene prve godine života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju.

Dodatni opis:
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Pakovanje: 400 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro