Galen Pharm
Korpa

HERO STORAGE KUTIJICA ZA ČUVANJE 100ML/3,5OZ (2PACK) BLUE/TURQUOISE

HERO STORAGE KUTIJICA ZA ČUVANJE 100ML/3,5OZ (2PACK) BLUE/TURQUOISE
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO STORAGE KUTIJICA ZA ČUVANJE 100ML/3,5OZ (2PACK) BLUE/TURQUOISE
Opis
Opis:Uz HERO STORAGE kutijice za čuvanje uvek ćete biti organizovani i spremni. U ovim posudama sa zaštitom od curenja možete čuvati mlečnu formulu, g..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

370,80 RSD

Cena u apotekama: 927,00 RSD

Vaša ušteda 556,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30857
  • Vaša ušteda: 556,20

Opis:
Uz HERO STORAGE kutijice za čuvanje uvek ćete biti organizovani i spremni. U ovim posudama sa zaštitom od curenja možete čuvati mlečnu formulu, grickalice, jogurt, voće, tečnosti, majčino mleko i još mnogo toga. Bezbedno za čuvanje u frižideru i grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Mogu se prikačiti za HERO BOTTLE flašice i HERO SIPPY čaše, a uklapaju se i jedna u drugu – savršene kada izlazite napolje. 

Sterilizacija i čišćenje: 
Pre prve upotrebe oprati, a zatim sterilisati sve delove u kipućoj vodi 5 minuta radi obezbeđivanja odgovarajućeg stepena higijene. Operite sve delove u mašini za pranje sudova ili blagoj sapunici odmah nakon upotrebe, a zatim isperite čistom vodom. Bezbedno za pranje u mašini za sudove, na gornjem stalku. Imajte na umu da neka hrana (npr. paradajz sos) može obojiti delove posude. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Temeljno operite ruke i uverite se da su potpuno čiste pre kontakta sa sterilizovanim delovima. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda. 

Zagrevanje: 
Nikada ne sipajte kipuću vodu direktno u posudu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac pre zagrevanja, naročito nakon grejanja u mikrotalasnoj i grejaču za flašice. Promešajte temeljno nakon zagrevanja da bi se toplota ravnomerno rasporedila. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Proverite temperaturu pre serviranja. Ne stavljajte u vrelu pećnicu. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. 

Pakovanje: 2 HERO STORAGE kutijice za čuvanje

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro