Galen Pharm
Korpa

GE 132 KAPSULE A60

GE 132 KAPSULE A60
POVOLJNA CENA
GE 132 KAPSULE A60
Opis
Ge 132 je kompleks snažnih antioksidanata, pomoć u prevenciji brojnih bolesti. Preporučuje se radi očuvanja i unapređenja zdravlja i prevencije bolest..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

5.662,50 RSD

Ge 132 je kompleks snažnih antioksidanata, pomoć u prevenciji brojnih bolesti. Preporučuje se radi očuvanja i unapređenja zdravlja i prevencije bolesti, kao i uz redovnu terapiju već nastalih oboljenja, antitumorsku hemoterapiju i radioterapiju. Kod stanja kod kojih je umanjen ili izmenjen imuniloški odgovor organizma. Preporučuje se i radi ublažavanja stanja  hroničnog umora i simptoma hroničnih bolesti...

Dejstvo preparata Ge 132:
Preparat Ge 132 se preporučuje kod oboljenja srca i krvnih sudova, hronične opstruktivne bolesti pluća, šećerne bolesti... koje su poslednjih decenija poprimile epidemijske razmere u celom svetu. Ona čine najučestalija obolenja, pa time predstavljaju  i vodeći uzrok smrtnosti. Posebno efiskasno deluje kod stanja gde je izmenjen imunološki odgovor organizma, kao što su alergije, autoimune bolesti, kao i kod ublažavanja stanja hroničnog umora i simptoma hroničnih bolesti, pospešivanja odbrane od bakterijskih i virusnih infekcija, ublažavanja zapaljenskih procesa, pospešivanja normalizacije biohemijskih parametara i povišenog krvnog pritiska; nakon hirurške intervencije, stresa..

Način primene:

U cilju očuvanja zdravlja i prevencije bolesti 2x1 kapsula pre doručka i ručka. Uz redovnu terapiju već nastalog obolenja 2x2 kapsule, pre doručka i ručka prvih mesec dana, potom nastaviti sa 2x1 kapsulom.
Osobama koje pate od tegoba sistema za varenje, savetuje se uzimanje kaspula uz obrok, ili neposredno posle obroka. 

Sastav:
Preparat Ge 132 je dodatak ishrani, koji sadrži šest veoma snažnih antioksidanata:

  • Ekstrakt pečurke Ganoderma lucidum (ili Reiši pečurke) 100 mg
  • Matični mleč 130 mg
  • Resveratrol 80 mg
  • Ajkulina hrskavica u prahu 30 mg
  • Ekstrakt zelenog čaja 80 mg
  • Ekstrakt šipka 80 mg

Pakovanje: 60 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro