Galen Pharm
Korpa

FLONIVIN BABY KAPI 20ML

FLONIVIN BABY KAPI 20ML
FLONIVIN BABY KAPI 20ML
Opis
Delovanje:Zahvaljujući spajanju simetikona (aktivnog sastojka) i probiotika (pomoćnog aktivnog sastojka), uloga Flonivin baby suspenzije za trenutnu ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

789,36 RSD

Cena u apotekama: 897,00 RSD

Vaša ušteda 107,64 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: GALENIKA
  • Šifra proizvoda: 32192
  • Vaša ušteda: 107,64

Delovanje:
Zahvaljujući spajanju simetikona (aktivnog sastojka) i probiotika (pomoćnog aktivnog sastojka), uloga Flonivin baby suspenzije za trenutnu upotrebu je da zaštiti i regeneriše crevnu biološku barijeru (crevnu floru) i da u isto vreme smanji površinski napon gastričnih mehurića gasova kako bi se potpomogla eliminacija pomenutih simptoma. Glavnu ulogu ima simetikon (aktivirani metilpolisiloksan), hemijski inertan polimer metilsiloksana. Hemijsko-fizičko svojstvo simetikona je da smanji površinski napon; kako bi se mehurići gasova gastrointestinalnog trakta pridružili stvaranju slobodnog gasa, koji se lako eliminiše. Olakšava sve iritirajuće simptome (bol, grčeve, osećaj napetosti, podrigivanje, nadutost) koji su povezani sa nadimanjem, uobičajenim za mnoge bolesti gastrointestinalnog trakta. Ovu aktivnost potpomaže Saccharomyces Boulardi koji deluje kao privremena flora koja štiti crevni sistem i koji ima ulogu da ga dovede u stanje pravilnog rada radi obnavljanja mikroflore. Kada se prekine sa ovom terapijom, ovaj sastojak se eliminiše u roku od par dana. 

Način primene:
Odrasli: 20-40 kapi, koje je moguće razblažiti u tečnosti, poželjno posle obroka, 2-4 puta dnevno ili prema savetu lekara.
Deca: 20 kapi, koje je moguće razblažiti u tečnosti, poželjno posle obroka, 1-3 puta dnevno ili prema savetu lekara.
Odojčad: 20 kapi, koje je moguće razblažiti u tečnosti, poželjno posle obroka, 1-2 puta dnevno ili prema savetu lekara. 

Sastav:
1 kesica sadrži 2 g Saccaharomyces Boulardi
maltodekstrine

Pakovanje: 20 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro