Galen Pharm
Korpa

ELEPHANT AKTIVNI UGALJ PRAŠAK 30G

ELEPHANT AKTIVNI UGALJ PRAŠAK 30G
ELEPHANT AKTIVNI UGALJ PRAŠAK 30G
Opis
Delovanje: Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Lekovita svojstva ovog prirodnog preparata prvi put su do..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

541,20 RSD

Cena u apotekama: 615,00 RSD

Vaša ušteda 73,80 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Šifra proizvoda: 25369
  • Vaša ušteda: 73,80

Delovanje: 
Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Lekovita svojstva ovog prirodnog preparata prvi put su dokumentovana još na egipatskim papirusima.  Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova.
Adsorpcija velikog broja kontaminenata unetih hranom i vodom za piće (ostaci pesticida, đubriva, itd.), bakterijskih toksina, toksičnih supstanci koje su unete u organizam ili su proizvod metaboličkih procesa, aktivnih komponenti mnogih lekova, i dr. omogućena je velikom specifičnom površinom čestica.
Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koje je adsorbovao izlučuje iz organizma putem stolice. Ukoliko imate problema sa stomakom, kao što su dijareja, nadimanje ili grčevi, STRONG NATURE AKTIVNI UGALJ će vam pomoći.  Veoma brzo nakon uzimanja proizvoda, posle 20-30 minuta, dolazi do olakšanja ovih tegoba.
Pored upotrebe kod nespecifične dijareje i za regulaciju probave, aktivni ugalj se koristi i za detoksikaciju organizma. Brojni toksini uzrokuju alergijske reakcije, dovode do oksidativnog stresa i narušavaju imunu funkciju organizma, čime se narušava i kognitivna funkcija, funkcija jetre, bubrega, digestivnog trakta. Adsorbcijom i uklanjanjem ovih toksina aktivni ugalj može dovesti do boljeg opšteg stanja organizma. Povoljno utiče i na nivo holesterola u krvi, smanjujući loš (LDL), a povećavajući dobar holesterol (HDL).


Preporučuje se: 
-Kao trenutna pomoć kod dijareje, nadutosti i gasova
-Za detoksikaciju organizma
-Kao pomoć kod mamurluka

Način upotrebe:1-4 kašičice dnevno po potrebi

Pakovanje: 30grama

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro