Galen Pharm
Korpa

STRONG NATURE

STRONG NATURE
Aktivni ugalj se preporučuje kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave i detoksikaciju organizma.Delovanje: Aktivni (medicinski) ugalj ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Adsorpcija velikog broja sastojaka hrane, ..
187,50 RSD
Elephant Antistres formula dan dodatak ishrani je jedinstven proizvod biljnog sastava koji utiče na povećanje otpornosti organizma na stres i fizički napor i doprinosi poboljšanju mentalnih i fizičkih sposobnosti.Delovanje:Elephant Antristres formula dan je dodatak ishrani namenjen:Za otk..
877,80 RSD 997,50 RSD
Elephant Antistres formula noć je dodatak ishrani biljnog sastava visokog kvaliteta, namenjen otklanjanju posledica stresa kome smo izloženi tokom dana, bržem procesu uspavljivanja, boljem i kvalitetnijem snu.Delovanje:Elephant Antristres formula noć je dodatak ishrani namenjen:Skraćen..
891,00 RSD 1.012,50 RSD
Dodatak ishrani za probleme nesanice, poremećaja spavanja usled rada u noćnim smenama, jat lag-a.Delovanje:STRONG NATURE DEEP SLEEP MELATONIN FORMULA je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta cveta pasiflore i melatonina. Pasiflora se tradicionalno koristi za ublaženje blagih simptoma mentalnog..
409,20 RSD 465,00 RSD
Dodatak ishrani za probleme nesanice, poremećaja spavanja usled rada u noćnim smenama, jat lag-a.Delovanje:STRONG NATURE DEEP SLEEP MELATONIN FORMULA je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta cveta pasiflore i melatonina. Pasiflora se tradicionalno koristi za ublaženje blagih simptoma mentalnog..
409,20 RSD 465,00 RSD
Dodatak ishrani koji je namenjen očuvanju zdravlja srca i krvnih sudova na bazi acetil-L-karnitina i koenzima Q10.Delovanje: Preporučuje se kod problema sa pamćenjem i senilnošću (posebno kod starijih osoba), za pravilan rad srca i krvnih sudova, kao pomoć u terapiji Alchajmerove bolesti, s..
950,40 RSD 1.080,00 RSD
Strong Nature Melatonin 1 mg je je dodatak ishrani kreiran sa ciljem da odraslim osobama koje imaju nesanice, bude se tokom noći ili nedovoljno spavaju olakša ulazak u san i poboljša kvalitet sna u celini.Strong Nature Melatonin 1 mg doprinosi:smanjenju vremena koje je potrebno za ulazak u ..
1.452,00 RSD 1.650,00 RSD
Delovanje: Strong Nature BetaTen protekt je dodatak ishrani na bazi karotenoida – beta karotena i likopena, kvercetina, vitamina E, selena, cinka i bakra. Beta karoten je provitamin vitamina A, neophodnog za očuvanje normalne funkcije vida i kože. Likopen, pigment odgovoran za crvenu boju voća i ..
943,80 RSD 1.072,50 RSD
Sve što Vam je potrebno kod stomačnih problema, sada možete naći u jednom proizvodu. Delovanje:Aktivni (medicinski) ugalj ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Adsorpcija velikog broja sastojaka hrane, kao i kontaminenata unetih hranom i vod..
429,00 RSD 487,50 RSD
Aktivni ugalj se preporučuje kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave i detoksikaciju organizma.Delovanje: Aktivni (medicinski) ugalj ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova. Adsorpcija velikog broja sastojaka hr..
480,00 RSD
KOENZIM Q10 je namenjen kao dodatak ishrani, sa povoljnim efektom na funkciju kardiovaskularnog sistema i zaštitu ćelija od oštećenja i starenja.Delovanje: ​Koenzim Q10 je supstanca prirodno prisutna u mitohondrijama, delovima ćelija koji predstavljaju centre za proizvodnju energije i njeno kor..
1.993,20 RSD 2.265,00 RSD
KOENZIM Q10 je namenjen kao dodatak ishrani, sa povoljnim efektom na funkciju kardiovaskularnog sistema i zaštitu ćelija od oštećenja i starenja.Delovanje: ​Koenzim Q10 je supstanca prirodno prisutna u mitohondrijama, delovima ćelija koji predstavljaju centre za proizvodnju energije i..
1.016,40 RSD 1.155,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)