Galen Pharm
Korpa

ČAJ 41 ULKO MIX 100G

ČAJ 41 ULKO MIX 100G
ČAJ 41 ULKO MIX 100G
Opis
ULKO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje integriteta želudačne sluznice preporučuje se za olakšanje varenja, ublažavanje tegoba i bolova u želucu...

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

443,52 RSD

Cena u apotekama: 504,00 RSD

Vaša ušteda 60,48 RSD

ULKO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje integriteta želudačne sluznice preporučuje se za olakšanje varenja, ublažavanje tegoba i bolova u želucu.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ULKO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje integriteta želudačne sluznice povoljno deluju na olakšanje varenja i ublažavanje bolova u želucu. Sluzi prisutne u bilju koje ulazi u sastav ove čajne mešavine oblažu iritiranu sluzokožu želuca i organa za varenje dok azulen deluje na ublažavanje upale želudačne sluznice.

Sastav:

  • Herba kantariona (Hyperici herba)
  • Koren sladića (Liquiritiae radix)
  • List uskolisne bokvice (Plantaginis lanceolatae folium)
  • Cvet kamilice (Chamomillae flos)
  • Cvet nevena (Calendulae flos)
  • List matičnjaka (Melissae folium)
  • Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
  • Herba troskota (Polygoni avicularis herba)

Način primene:

Supenu kašiku čaja preliti sa 250 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji jedan sat, zatim čaj procediti. Piti tri puta dnevno po 200ml čaja pre jela.

Ograničenja u upotrebi: Tokom trudnoće i dojenja ULKO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje integriteta želudačne sluznice može se koristiti u kraćem vremenskom periodu, uz saglasnost lekara.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima: Čajna mešavina sadrži kantarion čiji aktivni sastojci mogu uticati na metabolizam pojedinih lekova, a prisutne sluzi mogu usporiti resorpciju određenih lekova, stoga preporučujemo da se o upotrebi ULKO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje integriteta želudačne sluznice uz redovnu medikamentoznu terapiju posavetujete sa lekarom ili farmaceutom.

Pakovanje: 100g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro