Galen Pharm
Korpa

ZIYA DEDE

Brend: ZIYA DEDE
Atom Kaynar čaj jača imunitet, otklanja napetost, stres i nervozu stomaka.Delovanje:Đumbir sadrži veliki broj važnih vitamina i minerala, što i objašnjava njegovu lekovitu primenu. Jedan od najbitnijih sastojaka đumbira je gingerol koji zapravo predstavlja moćan antioksidans, ali ima i jaka anti-upa..
258,00 RSD
Brend: ZIYA DEDE
Namena:Pomaže u lečenju gripoznih stanja, prehlada i virusa, infekcija respiratornih organa, kostobolje i bolova u mišićima. Smanjuje iscrpljenost. Pojačava koncetraciju i smanjuje stres.Način upotrebe:Staviti 2-3 kockice čaja u šolju vrele vode. Dobro promešati. Dodati limun po potrebi.Sastav:Propo..
270,89 RSD
Brend: ZIYA DEDE
Namena:C vitaminski-propolis čaj sa dodatkom zove za jačanje imuniteta, preveniranje prehlade i gripa.Način upotrebe:U proključalu vodu staviti dve kockice, promešati i ostaviti da se ohladi.Sastav:Cimet, đumbir, karanfilić, muskantni oraščić, crni biber, propolis, kurkuma, zova, vitamin C, voda.Pak..
258,00 RSD
Brend: ZIYA DEDE
Namena:Pomaže u lečenju gripoznih stanja, prehlada i virusa, infekcija respiratornih organa, kostobolje i bolova u mišićima. Takođe, smanjuje iscrpljenost, pad koncetracije i povoljno deluje protiv stresa.Način upotrebe:Staviti 2-3 kockice u šolju vrele vode. Dobro promešati i dodati limun po potreb..
258,00 RSD
ATOM ČAJ ZA JAČANJE IMUNITETA 170 G
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -50 %
Brend: ZIYA DEDE
Artikal je na popustu zbog toga što mu rok trajanja ističe u avgustu 2024. godine. Ova akcija će trajati sve dok zalihe artikala sa kraćim rokom trajanja ne budu rasprodate. Važno je napomenuti da se ovde radi o rasprodaji koja obuhvata lager svih naših apoteka na teritoriji cele Srbije, pa ..
129,00 RSD 258,00 RSD
Brend: ZIYA DEDE
Namena:Pomaže u lečenju gripoznih stanja, prehlada i virusa, infekcija respiratornih organa, kostobolje i bolova u mišićima, iscrpljenosti, pada koncentracije i stresa. Način upotrebe:Staviti 2-3 kockice u šolju vrele vodu. Dobro promešati. Dodati limun, po potrebi.Sastav:Đumbir, koren hrena'a (..
258,00 RSD
Brend: ZIYA DEDE
Namena:Atom Form čaj kao podrška metabolizmu u procesu mršavljenja. Način upotrebe:Staviti 1 kesicu čaja u šolju vrele vode. Ostaviti da odstoji 3-5 minuta, onda piti. Dodati limun i med po potrebi.1-2 čaja dnevno, ujutru i uveče.Sastav:Vres (crnjuša), peteljke trešnje, cimet, brokoli, ruzmarin..
518,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)