Galen Pharm
Korpa

WATERPIK

WATERPIK
Brend: WATERPIK
Waterpik®Ultra Water Flosser je napredni oralni tuš za ispiranje oralne sluzokože i površine zuba. Predstavlja jednostavan i efikasan put do očuvanja zdravlja zuba i usne duplje. Stomatolozi preporučuju Waterpik® za čišćenje teško dostupnih površina zuba kao oralni tuš broj jedan na svetskom tržiš..
10.296,00 RSD 11.700,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik®Nano™ Water Flosser je oralni tuš za ispiranje oralne sluzokože i površine zuba. Stomatolozi preporučuju Waterpik® za čišćenje teško dostupnih površina zuba kao oralni tuš broj jedan na svetskom tržištu. Waterpik® oralni tuševi su brzo, jednostavno i bezbedno sredstvo za održavanje oralne..
9.060,48 RSD 10.296,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® Cordless Plus Water Flosser bežični oralni tuš idealno je rešenje za sve koji žele da uživaju u praktičnosti i jednostavnosti održavanja oralne higijene i zdravlja zuba. Uređaj je mali, kompaktan i lako prenosiv, te je pogodan za korišćenje u manjim kupatilima ili na putovanju. Služi za ..
9.680,00 RSD 11.000,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® Complete Care set predstavlja spoj vrhunske tehnologije Waterpik® oralnog tuša i Sonicare® ultrazvučne četkice u jednom proizvodu. Waterpik® Complete Care set pomaže svakom korisniku na putu do zdravih zuba, blistavog osmeha i svežeg daha. Aparat je namenjen za svakodnevnu kućnu upotrebu..
16.885,43 RSD 19.187,99 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)