Galen Pharm
Korpa

VIVISCAL

Brend: VIVISCAL
Jedinstveni preparat koji se nanosi na kosu kako bi joj instant obezbedio neophodnu bujnost i volumen kose.Za sve tipove kose.Delovanje:Sadrži AnaTel kompleks u kombinaciji sa biotinom, keratinom, cinkomSmanjuje mascenje koseIshranjuje kosu i čini je lepršavomNačin primene:Eliksir se nanosi na vlažn..
2.990,00 RSD
Brend: VIVISCAL
Viviscal Man je naprodavaniji proizvodu za kosu za muškarce u SAD.Delovanje:Vitaminska suplementacija za rast kose specijalizovana za muškarceObnavlja kosu vraćajući joj njenu debljinu i volumenOdržava normalan ciklus rastaNačin primene:Uzimati 2 tablete dnevno minimum 3-6 meseci ( 1 ujutru i 1 uveč..
5.890,00 RSD
Brend: VIVISCAL
Suplementi za kosu kod žena.Delovanje:Vitaminska suplemenetacija za rast kose za ženeČini kosu zdravom i bujnijomOdržava normalan ciklus rastaNačin primene:Uzimati 2 tablete dnevno minimum 3-6 meseci ( 1 ujutru i 1 uveče sa vodom nakon obroka ). Nakon isteka ovog perioda, uzimati 1-2 tablete dnevno ..
5.890,00 RSD
Brend: VIVISCAL
Viviscal profresional – Suplement protiv opadanja kose kod žena i muškaraca.Delovanje:Kod izraženijeg opadanja koseEfikasan i kod muškaraca i kod ženaViša koncentracija AminoMar kompleksaNačin primene:Uzimati 2 tablete dnevno minimum 3-6 meseci ( 1 ujutru i 1 uveče sa vodom nakon obroka ). Nakon ist..
8.890,00 RSD
Brend: VIVISCAL
Balzam za kosu koji čini kožu glave zdravom za optimalan rast kose.Delovanje:Ishranjuje dlaku od korena do vrhaObezbeđuje dlaci potrebne vitamine i mineraleOptimalno dejstvo u kombinaciji sa šamponomNačin primene:Nakon pranja kose Viviscal Densifying šamponom protiv opadanja kose kod žena, naneti Vi..
1.690,00 RSD
Brend: VIVISCAL
Viviscal šampon je namenjen ženskoj populaciji i posebno je prilagodjen njihovim potrebama.Delovanje:Održava kozu glave zdravom za optimalan rast koseIshranjuje dlaku od korena do vrhaObezbeđuje dlaci potrebne vitamine i mineraleOptimalno dejstvo u kombinaciji sa balzamomNačin primena:Naneti šampon ..
1.690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)