Galen Pharm
Korpa

TURBOVIT

Brend: TURBOVIT
Delovanje:Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji. Održava normalnu funkciju imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti..
82,91 RSD
Brend: TURBOVIT
Delovanje:TurboVit C 500 Candy za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C, dostupnu u svakoj situaciji.Ako vam je teško da progutate tablete ili kapsule, vitamini za žvakanje su idealno rešenje za vas! Ukoliko oni imaju dobar ukus, kao što je pomoradža, češće ćete se setiti da..
285,00 RSD
Brend: TURBOVIT
Delovanje:TurboVit C 500 Candy za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C.Ako vam je teško da progutate tablete ili kapsule, vitamini za žvakanje su idealni za vas.Ovakav proizvod treba da ima svaka kuća. Sa ukusom pomorandže.Šta je vitamin C?Vitamin C je moćan antioksidans koj..
350,00 RSD
Brend: TURBOVIT
TurboVit C 500 Violet sa 12 tableta za žvakanje sa novim ukusom je brzo, jednostavno i lako dostupno rešenje za unos vitamina C, idealno kad ste u pokretu. Ako ne volite ili vam je teško da progutate tablete ili kapsule, vitaminske tablete za žvakanje sa ukusom borovnice su idealne za vas. A po..
285,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)