Galen Pharm
Korpa

TOSAMA

Tosama je kompanija sa skoro 100 godina dugom tradicijom, sa reputacijom inovativnog, fleksibilnog i visokokvalitetnog proizvođača. Njihovi proizvodi od vate su izrađeni u potpunosti od pamuka sa visokom stopom upijanja i mekoće.

Brend: TOSAMA
to.to biorazgradive meke krpice za jednokratnu upotrebu su meke, visoko upijajuće, čvrste i ekološki prihvatljive. Posebno pogodne za one koji žele da koriste samo prirodne materijale za delikatnu dečiju kožu. Napravljene su od 100% prirodne viskoze. Pogodni su za svakodnevno pranje i negu osetljiv..
727,08 RSD 826,23 RSD
Brend: TOSAMA
Želite nežno i temeljno čišćenje osetljive kože Vaše bebe? to.to blaznice su napravljeni od čistog pamuka, izbeljeni bez hlora i posebno su nežni za dečiju kožu. Praktično pakovanje omogućava lako i precizno kidanje blaznica. Nežno čišćenje od glave do pete sa to.to! Dermatološki testirano.Opis:I..
336,12 RSD 381,95 RSD
Brend: TOSAMA
to.to SOFT & ANATOMIC blaznice za grudi, štite odeću dojilja. Anatomski oblik blaznica, izuzetno mekane ivice i prirodan sastav mekih i visoko upijajućih vlakana obezbeđuju udobnost i sigurnost. TOSAMA to.to SOFT & ANATOMIC blaznice za grudi ne propuštaju tečnost, ali propuštaju vazduh. Le..
367,64 RSD 417,77 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)