Galen Pharm
Korpa

TITANIA

Brend: TITANIA
Titania zaštitni lak za nokte sa kalcijumom. Lomljivim noktima se vraća elastičnost zahvaljujući aktivnom agensu kalcijum-pantotenatu. Kalcijumski gel sprečava lomljenje, rasecanje i pucanje noktiju...
414,00 RSD
Brend: TITANIA
Karakteristike:Velika grickalica za nokteOd nerđajućeg čelikaZa manikir i pedikirBrzo i jednostavno korišćenjeTITANIA grickalica za nokte od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika, sa završnom obradom od ružičastog zlata. Preciznije oštrice TITANIA grickalice omogućavaju bezbedno I lagano sečenje nokt..
241,56 RSD 274,50 RSD
Brend: TITANIA
TITANIA hromirana grickalica sa šarenim dezenom ručice garantuje savršenu negu noktiju zahvaljujući svojim precizno brušenim zakrivljenim ivicama za sečenje.Grickalica je pogodna za kućnu i profesionalnu upotrebu.Uputstvo za upotrebu: Podignite ručicu, okrenite je za 180° i postaviti u položaj za re..
217,80 RSD 247,50 RSD
Brend: TITANIA
TITANIA makaze od visokokvalitetnog čelika sa satenskom završnom obradom i precizno brušenim zakrivljenim ivicama garantuju ujednačeno, precizno i nežno sečenje noktiju na rukama i nogama. Preciznost makaza podešava se ručno uz pomoć šrafa za podešavanje.Makaze su pogodne za kućnu i profesionalnu up..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: TITANIA
TITANIA makaze od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Oštre i precizne ivice garantuju precizno i nežno sečenje noktiju na rukama i nogama. Makaze su pogodne za kućnu i profesionalnu upotrebu.Materijal: nerđajući čelik..
386,76 RSD 439,50 RSD
Brend: TITANIA
Visoko kvalitetna pinceta od nerđajućeg čelika sa zakošenim vrhom. Uklanja čak i najfinije dlačice zahvaljujući savršeno preciznom pozlaćenim kosom vrhu. Predviđena je za stilizovanje obrva i oblikovanje finih kontura.Dužine oko 8 cm. Savršeno precizna. Pogodna je za profesionalnu i kućnu upotrebu.M..
224,40 RSD 255,00 RSD
Brend: TITANIA
Visoko kvalitetna pinceta od nerđajućeg čelika sa ravnim vrhom. Ovakav vrh omogućava lako čupanje i definisanje donje linije obrva. Predviđena je za stilizovanje obrva i oblikovanje finih kontura. Dužine oko 8 cm. Savršeno precizna. Pogodna je za profesionalnu i kućnu upotrebu.Materijal: nerđajući č..
191,40 RSD 217,50 RSD
Brend: TITANIA
Visoko kvalitetna pinceta od nerđajućeg čelika sa zaobljenim vrhom. Uklanja čak i najfinije dlačice zahvaljujući specijalno dizajniranom i savršeno preciznom ravnom, zaobljenom vrhu. Predviđena je za stilizovanje obrva i oblikovanje finih kontura. Dužine oko 8 cm. Savršeno precizna. Pogodna je za pr..
231,00 RSD 262,50 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)