Galen Pharm
Korpa

SWISS NATURE

SWISS NATURE
Brend: SWISS NATURE
Delovanje:Arthricowell je inovativni proizvod na bazi nedenaturisanog kolagena tipa II (UCII) i vitamina C za zdravije zglobove. Arthricowell kapsule imaju jedinstveni mehanizam delovanja. Osnovna uloga UC-II denaturisanog kolagena tipa II je pokretanje antiinflamatorne kaskade u koju su ukljuceni c..
2.738,65 RSD 3.112,10 RSD
Brend: SWISS NATURE
Delovanje:Prirodni prozvod sa klinički ispitanim tečnim ekstraktom kurkume. Zahvaljujući NovaSol tehnologiji pakovanja kurkume u micele, postiže se povećanje apsorcije u crevima a bioiskoristivost je povećana čak 185 puta u odnosu na sve ostale forme kurkume. Poboljšava opšte stanje organizma, uspor..
3.301,00 RSD
Brend: SWISS NATURE
Delovanje:Prirodni preparat na bazi ekstrakta biljke Portusane sa klinički dokazanim efektima. Dodatak terapiji kod dijabetesa tipa II, terapija predijabetesa i insulinske rezistencije. Ne izaziva hipoglikemiju. Reguliše nivo šećera u krvi i snižava vrednosti HbA1C. Smanjuje nivo masti, triglicerida..
1.000,56 RSD 1.137,00 RSD
Brend: SWISS NATURE
Inflamawell kapsule sadrže ekstrakt biljke Curcuma longa čiji je aktivni sastojak kurkumin.Delovanje:Jedna kapsula Inflamawell-a sadrži povećanu koncentraciju kurkumina-720 mg od čega je 43,2mg kurkuminoida i dodatno 15 mg vitamina C. Formula je obogaćena vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkcij..
1.451,45 RSD 1.649,38 RSD
Brend: SWISS NATURE
Delovanje:Silimarin je važan antioksidans koji štiti i pomaže obnovu ćelija jetre, dok artičoka pospešuje izlučivanje žuči tako što podstiče prirodnu probavu namirnica bogatih masnoćama.Liverwell je prirodni proizvod na bazi ekstrakata artičoke i silimarina koji:Prirodno obnavljaju i štite jetruPods..
1.686,96 RSD 1.917,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)