Galen Pharm
Korpa

SANCT BERNHARD KRÄUTERHAUS

Napitak za lepotu za muškarce!Beauty Drink for Men rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement sa vitaminima (C, E, A i B7), mineralima (selenom, bakrom i cinkom) I bioaktivnim jedinjenjima (kolagenom, karnitinom, hijaluronskom kiselinom, kofeinom). Namenjen je: kvalitetu kože, kose i no..
6.300,00 RSD
BEAUTY DRINK FOR MEN RASTVOR ZA ORALNU UPOTREBU 20 ML, 30 BOČICA BEAUTY DRINK FOR MEN RASTVOR ZA ORALNU UPOTREBU 20 ML, 30 BOČICA
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -50 %
Artikal je na popustu zbog toga što mu rok trajanja ističe u avgustu 2024. godine. Ova akcija će trajati sve dok zalihe artikala sa kraćim rokom trajanja ne budu rasprodate. Važno je napomenuti da se ovde radi o rasprodaji koja obuhvata lager svih naših apoteka na teritoriji cele Srbije, p..
3.150,00 RSD 6.300,00 RSD
Napitak za lepotu sa kolagenom I hijaluronskom kiselinom!Beauty Drink with Collagen and Hyaluronic Acid rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement sa vitaminima (C, E, A i B7), mineralima (bakrom i cinkom) i bioaktivnim jedinjenjima (kolagenom i hijaluronskom kiselinom). Namenjen je:&nb..
6.300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)