Galen Pharm
Korpa

PHARMA LINE

Brend: PHARMA LINE
Bočice sa uljem jetre bakalara koje je bogato esencijalnim omega-3 masnim kiselinama.Sadrži i vitamine A, B1, D i E, polen, matični mleč, glicin i cink.Delovanje:Vitamin A ima ulogu u održavanju zdrave sluzokože, očuvanju zdravlja kože, očiju i disajnih puteva, održava njihovu strkturu i funkciju.Vi..
2.157,69 RSD 2.451,92 RSD
Brend: PHARMA LINE
Bočice sa standardizovanim ekstraktima borovnice i crvenog grožđa koji su poznati po blagotvornom dejstvu na mirkocirkulaciju i doprinose osećaju olakšanja u krvnim sudovima.Subzijaju stanje vizuelnog zamora, podstiču elastičnost i fiziološku otpornost kapilara. Pružaju podršku zdravlju krvnih sudov..
1.498,20 RSD 1.702,50 RSD
Brend: PHARMA LINE
Kombinacija žen-šena i guarane koja podržava metabolizam, poboljšava fizički izdržljivost i mentalnu jasnoću.Delovanje:Žen-šen pomaže telu da se adaptira na stresne uslove, povećava izdržljivost, poboljšava metabolizam ugljenih hidrata i lipida što je važno za održavanje energetske ravnoteže u telu...
1.943,88 RSD 2.208,95 RSD
Brend: PHARMA LINE
VISCOFLU sadrži N-acetil-L-cistein (NAC) koji u kombinaciji sa promelazom Serrazimes®, vitaminom C i vitaminom B2 pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i doprinose efikasnosti imunološkog sistema i normalizaciji funkcija sluzokože.Delovanje:Umiruje produktivni kašalj, smanjuje curenje nosa ..
1.606,63 RSD 1.825,72 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)