Galen Pharm
Korpa

NEVENA LESKOVAC

NEVENA LESKOVAC
Dezodorans krema za dugotrajnu zaštitu od neprijatnog mirisa tela sa moćnim antiperspirantnim dejstvom. Delovanje:Bez alkohola.Sadrži Vitamin E i Alantoin.Pogodna za mlade i sportiste.Ne sadrži alkohol i ne iritira kožu, te je veoma korisna i omiljena kod svih generacija, a posebno kod mla..
298,50 RSD
Kreirana za muškarce, sa opuštajućom mirisnom notom i moćnim antiperspirantnim dejstvom za efikasnu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa tela. Delovanje:Dezodorans krema za muškarce.Bez alkohola.Sadrži Aloja Veru i Alantoin.Ne iritira kožu.Veoma korisna i omiljena kod svih generacija, a posebn..
298,50 RSD
EGO DEO sapun temeljno čisti kožu i pruža joj pouzdanu zaštitu od neželjenih mirisa.Delovanje:Efikasno i nežno čisti kožu.Obogaćen vitaminom E i Alantoinom.Pogodan za svakodnevnu upotrebu.Formulacija obogaćena vitaminom E i Alantoinom neguje Vašu kožu, ne narušava prirodnu ravnotežu zaštitnog hidrol..
133,50 RSD
Dezodorans krema za žene, sa nežnom mirisnom notom i moćnim antiperspirantnim dejstvom za efikasnu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa tela.Delovanje:Bez alkohola.Pogodna za mlade i sportiste.Sadrži Pantenol i Alantoin.Ne sadrži alkohol i ne iritira kožu. Veoma je korisna i omiljena kod ..
298,50 RSD
Delovanje: Redovnom primenom kreme, koža Vaših stopala postaje meka, glatka i elastična. Intenzivno osvežava stopala, dezinfikuje kožu i sprečava gljivične infekcije. Može se koristiti za masažu stopala pri čemu pospešuje mikrocirkulaciju.Način primene: Na suva i čista stopala, nanesite tan..
247,50 RSD
Delovanje: Eikasno odabrana kombinacija aktivnih komponenata protiv gljivičnih infekcija, otklanja neprijatan miris znoja, osvežava stopala, stimuliše cirkulaciju, dezinfikuje i suzbija znojenje stopala.Način primene:  Izmasirajte čista stopala losionom i imaćete osećaj udobnosti i svežin..
328,50 RSD
Delovanje: Zahvaljujući odabranim aktivnim komponentama, efikasno otklanja neprijatne mirise znoja, apsorbuje višak vlage i sprečava gljivične infekcije između prstiju.Način primene: Naprašite čista stopala i unutrašnju stranu obuće puderom i osećaćete udobnost i svežinu preko celog dana...
270,00 RSD
Delovanje:Kosili baby kupka roze 180ml stvara postojanu i obilnu penu, a namenjena je održavanju svakodnevne higijene beba. Kupka sadrži blage površinski aktivne materije, koje nežno, ali efikasno čiste kožu, bez isušivanja.Način primene:​​Naneti na mokru kožu, a potom isprati vodom.Sastav:Ekst..
179,99 RSD
Kosili kupka stvara postojanu i obilnu penu, a namenjena je održavanju svakodnevne higijene beba. Kupka sadrži blage površinski aktivne materije, koje nežno, ali efikasno čiste kožu, bez isušivanja. Zahvaljujući pažljivo biranoj kombinaciji aktivnih sastojaka, Kosili kupka održava optimalan nivo hid..
419,99 RSD
Delovanje: Ovaj gel je namenjen intenzivnoj nezi osetljive kože koja ne podnosi preparate na bazi alkohola. Jedinstvena formula, nežno čisti i osvežava problematičnu kožu lica sklonim bubuljicama.Sastav:  Salicilna kiselina (0,2%), Triclosan (0,2%)Način primene: Ujutru i uveče, napra..
262,50 RSD
Delovanje: Antibakterijska, hidratantna krema, specijalno formulisana da čisti, neguje i vlaži problematičnu kožu, sklonu pojavi akni i bubuljica. Brižljivo odabrana kombinacija aktivnih komponenata u kremi, umiruje crvenilo i iritacije na koži, pomaže uklanjanje postojećih i sprečava pojavu novih ..
322,50 RSD
Delovanje: Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli, dubinski čisti i pročišćava pore, otklanja višak sebuma i sprečava razmnožavanju bakterija koje prouzrokuju upalu kože. Pravi je izbor za potpuni tretman, osveženje i dubinsku negu mladalačke kože sklone pojavi akni i bubuljica.Sastav:  ..
421,50 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)