Galen Pharm
Korpa

NEUTROGENA

Brend: NEUTROGENA
Nova Neutrogena Hydro Boost gel krema za lice - Klinički dokazano da zadržava kožu hidriranom 48 sati*Delovanje:Dugi dani puni obaveza i spoljni faktori mogu uticati na vašu kožu. Počinjete da imate osećaj da postaje dehidrirana – gubi svoju elastičnost i prirodni sjaj.Osvežavajuća tekstura Hydro Bo..
2.348,28 RSD 2.668,50 RSD
Brend: NEUTROGENA
Neutrogena® Hydro Boost eye-awakening gel krema vam pomaže da započnete dan sa osvežavajućim dodatkom hidratacije, koji deluje na 3 načina za zdrav izgled kože.Delovanje:Mi u Neutrogeni znamo da je hidratacija osnova za zdrav izgled kože.Dodatak intenzivne hidratacije trenutno obnavlja kožu u predel..
2.141,04 RSD 2.433,00 RSD
Brend: NEUTROGENA
Neutrogena Hydro Boost krema za ruke 75ml, obezbeđuje negu ruku unapređenom formulom za hidrataciju.Delovanje:Ova osvežavajuća i ultra lagana formula je dopunjena hijaluronskom kiselinom, koja je odličan izvor hidratacije u nezi kože, a može da zadrži do 1000 puta više vode nego što je njena masa. P..
718,09 RSD 816,01 RSD
Brend: NEUTROGENA
Neutrogena Hydro Boost brzo upijajući sprej za telo, obezbeđuje negu tela unapređenom formulom za hidrataciju, za trenutno zadovoljavanje žeđi vaše kože, njenu elastičnost i blistavost tokom celog dana.Delovanje:Ova osvežavajuća i ultra lagana formula je dopunjena hijaluronskom kiselinom, koja je od..
720,73 RSD 819,01 RSD
Brend: NEUTROGENA
NEUTROGENA® Hydro Boost City shield vodeni gel sa zaštitinim faktorom 25 pojačava hidrataciju, ojačava prirodni zaštitni sloj kože i štiti od štetnih UV zračenja i zagađenja i daje vam blistav ten.Delovanje:Pojačava hidrataciju i ojačava zaštitni sloj kože: Ovaj losion sa hijaluronskom kiselinom, ne..
2.348,28 RSD 2.668,50 RSD
Brend: NEUTROGENA
Nova Neutrogena Hydro Boost Quenching gel krema za telo, obezbeđuje negu tela unapređenom formulom za hidrataciju, za klinički dokazanu elestičnost i blistavost kože.  Delovanje:Ova osvežavajuća i ultra lagana formula dopunjena hijaluronskom kiselinom, koja je odličan izvor hidratacije u n..
766,92 RSD 871,50 RSD
Brend: NEUTROGENA
Hydro Boost trostruka micelarna voda, jedinstvena formula sa hijaluronskom kiselinom i tri tipa micelarnih molekula koji deluju zajedno.Delovanje:1. Uklanja šminku, pa čak i najuporniju vodootpornu maskaru2. Izvlači svu masnoću i prljavštinu3. Pojačava hidrataciju kožeOsvežavajuće efikasno, izuzetno..
1.547,04 RSD 1.758,00 RSD
Brend: NEUTROGENA
Hydro Boost trostruka micelarna voda, jedinstvena formula sa hijaluronskom kiselinom i tri tipa micelarnih molekula koji deluju zajedno.Negujte kožu dok je na regenerativnom vrhuncu i probudite se sa svežom, hidriranom kožom nakon samo jedne upotrebe Neutrogena® Hydro Boost Noćne maske.Delovanje:Kad..
2.320,56 RSD 2.637,00 RSD
Brend: NEUTROGENA
Formula dubinski čisti pore i otklanja masnoću i prljavštinu. Delovanje:Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating tonik za čišćenje lica sa salicilnom kiselinom. Klinički je dokazano da ovaj tonik za čišćenje lica sa sastojcima protiv mitisera pomaže u sprečavanju njihovog pojavljivanja ve..
847,44 RSD 963,00 RSD
Brend: NEUTROGENA
Zaštitite i obnovite dehidriranu kožu sa novim Hydro Boost balzamom za regenaraciju kože. Bogata baršunasta tekstura neprimetno klizi po koži, ostavljajući dehidriranu kožu elastičnom i intenzivno hidriranom.Delovanje:Kada je barijera za očuvanje vlažnosti kože oslabljena, sadržaj vode u vašoj koži ..
2.554,20 RSD 2.902,50 RSD
Brend: NEUTROGENA
Delujući na prirodni proces regeneracije ćelija kože, ova formula pomaže u sprečavanju starenja kože (suvoća, neujednačen tonus kože i fine linije) i daje sjajniju kožu zdravog izgleda.Delovanje:Podarite vašoj koži novi početak zahvaljujući ovoj gel kremi, formulisanoj sa:Neoglukozaminom, prestižni ..
2.806,32 RSD 3.189,00 RSD
Brend: NEUTROGENA
Formulisano sa antioksidansima, UVA/UVB široki spektar SPF 30, ova tečnost štiti kožu odmah i tokom vremena od izlaganja spoljašnjim uticajima.Delovanje:Formulisano sa antioksidansima, UVA/UVB široki spektar SPF 30, ova tečnost štiti kožu odmah i tokom vremena od izlaganja spoljašnjim uticajima.Obog..
2.949,79 RSD 3.352,03 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 49 (5 strana)