Galen Pharm
Korpa

NESTLE

Brend: NESTLE
NAN COMFORTIS 1, početno mleko za odоjčad sa kulturom Lactobacillus reuteri, preporučljivo od rođenja.Starost: 0 - 6 meseciDelovanje:Namenjeno je bebama kada se ne može dojiti. Daje im optimalnu količinu proteina i kvalitetnih hranjivih supstanci, kako bi bebe bile zdrave i kako bi se pravilno i zdr..
2.259,09 RSD
Brend: NESTLE
NAN COMFORTIS 2,  je prelazno mleko za zdravu odojčad koje je namenjeno za posebne prehrambene potrebe odojčadi starije od 6 meseci.  Starost: 6 - 12 meseciDelovanje:OPTIPRO® je posebna tehnologija optimizacije proteina u zavisnosti od uzrasta, kako u kvalitativnom, tako i u kvantitat..
2.168,73 RSD
Brend: NESTLE
NAN® Complete Comfort svojom jedinstvenom kombinacijom sastojaka pomaže u regulisanju gastrointestinalnih poremećaja (regurgitacija, zatvor, kolike).Proizvod sadrži proteine surutke kravljeg mleka.Starost: 0+ meseciDelovanje:Nestle NAN® Complete Comfort je specijalna hrana za potrebe ishrane kod odo..
1.539,10 RSD
Brend: NESTLE
NAN® H.A. je hipoalergeno početno mleko za odojčad sa dodatkom kulture Bifidobacterium lactis. (hipoalergeni znači da umanjuje rizik pojave alergijskih reakcija)Starost: 0 -12 meseciDelovanje:Nestle mleko NAN HA sadrži visoko kvalitetne hipoalergene proteine dobivene posebnim postupkom hid..
1.302,39 RSD
Brend: NESTLE
NAN OPTIPRO 1 HM-O je početna mlečna hrana za zdravu dojenčad. Proizvod pogodan za posebne prehrambene potrebe dojenčadi od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju.OPTIPRO® Nestlé jedinstveni proces proizvodnje mlečnih formula.Starost: 0 - 6 meseciDelovanje:OPTIPRO® je posebna tehnologija op..
2.345,57 RSD
Brend: NESTLE
Nestle NAN 2 Optipro, adaptirano mleko u pakovanju od 400gr, namenjeno za odojčad od 6. do 12. meseca sa dodatkom kulture Bifidobacterium lactis.    Starost: 6 - 12 meseciDelovanje:Nestle NAN 2 Optipro sadrži vitamine, minerale, gvožđe i cink, esencijalne masne kiseline. Dodate su i p..
1.175,59 RSD
Brend: NESTLE
Nestle NAN 2 Optipro, adaptirano mleko u pakovanju od 800gr, namenjeno za odojčad od 6. do 12. meseca sa dodatkom kulture Bifidobacterium lactis.    Starost: 6 - 12 meseciDelovanje:Nestle NAN 2 Optipro sadrži vitamine, minerale, gvožđe i cink, esencijalne masne kiseline. Dodate su i p..
2.345,57 RSD
Brend: NESTLE
NAN 3 Optipro, adaptirano mleko, u pakovanju od 800gr, namenjeno je ishrani male dece od 12 meseci. Proizvod visokog kvaliteta i odličnog ukusa koji se brzo prihvata. Starost: 12 meseciDelovanje:Sadrži vitamine, minerale i kulturu Bifidobacterium lactis koja je slična bifidobakteriji pronađenoj..
2.471,59 RSD
Brend: NESTLE
Nan 4 Optipro je mleko namenjeno maloj deci od navršene 2. godine, kao tečni deo ishrane.Starost: 24+ meseciDelovanje:Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema dece. Kalcijum doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece. Gvožđe doprinosi normalnom kognitivnom razvoju dece.Sastav:&nbs..
1.208,00 RSD
Brend: NESTLE
Nestle nan expertpro sensitive je početno mleko za zdravu odojčad. Proizvod je pogodan za posebne prehrambene potrebe odojčadi od rođenja, kada se doje ili se dohranjuju.Starost: 0+ meseciDelovanje:NAN Sensitive je namenjen za terminsku novorođenčad sa tegobama: grčevima, uznemirenošću i nadustošću ..
1.373,90 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)