Galen Pharm
Korpa

NEOCELL

Brend: NEOCELL
Delovanje:Super Collagen Anti-Age predstavlja "mezoterapiju" bez igle. Efikasna formula anti-age supstanci koja iznutra poboljšava kondiciju kože.Usporava proces starenjaVraća prirodan i zdrav izgledPoboljšava tonus kožeUblažava postojeće boreSprečava nastanak novihHidrira kožuČini ten blistavi..
3.483,41 RSD 3.958,42 RSD
Brend: NEOCELL
Revolucionarna formula za podmlađivanje lica i tela u novom obliku. Direct - u formi mikro granula koji se rastapa direktno u ustima bez dodavanja vode.-Brzo-Lako-Komforno-Sjajan ukus kalifornijske pomorandžeJedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maximalnoj dozi sa Vitaminom C i Mag..
1.650,00 RSD
Brend: NEOCELL
Jedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maximalnoj dozi sa Vitaminom C i Magnezijumom.Podmlađuje kožu, kosu, nokte ali i vaše zglobove, tetive i ligamente. Prvi rezultati vidljivi već posle 20 dana upotrebe.Redovnom upotrebom tableta Super Collagen Beauty dobićete maximalne rezultate..
3.318,00 RSD
Brend: NEOCELL
Inovativna formula za jaču, gušću i sjajniju kosu, bez opadanja!Delovanje:Kolagen i keratin su proteini koji se nalaze u ljudskim tkivima. Kolagen se nalazi u sastavu većine vezivnog tkiva tela. Keratin se nalazi u velikom delu kože, kose i noktiju tela. Kolagen je protein koji proizvode ćelije fi..
2.715,24 RSD 3.085,50 RSD
Brend: NEOCELL
Delovanje:Kolagen  predstavlja bitan protein koji ulazi u sastav kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata u našem organizmu. Kao i sve druge strukture u organizmu, troši se i obnavlja. Međutim zbog slabog dnevnog unošenja vitamina C koji pospešuje stvaranje kolagena u organizmu njego..
3.039,75 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)