Galen Pharm
Korpa

MEDICO CUBANO


Najbolje od kubanske medicine – MEDICO CUBANO


Čuveni kubanski preparati od sada su dostupni i na našim prostorima.

Medico Cubano brend okuplja na jednom mestu najbolje od kubanske medicine. U ponudi su vrhunski prirodni preparati razvijeni od strane renomiranih biomedicinskih instituta sa Kube (Centro Nacional de Investigaciones Científicas – CNIC).

Delovanje:ABEXOL je potpuno prirodan preparat, koji je napravljen od prečišćenog ekstrakta pčelinjeg voska, koji čini smesa 6 primarnih alifatičnih alkohola velike molekulske težine (polikozanoli) u kojoj je glavna komponenta triakontanol.Abexol je dodatak ishrani koji se preporučuje kod svih gastro..
879,00 RSD
Delovanje:ABEXOL je potpuno prirodan preparat, koji je napravljen od prečišćenog ekstrakta pčelinjeg voska, koji čini smesa 6 primarnih alifatičnih alkohola velike molekulske težine (polikozanoli) u kojoj je glavna komponenta triakontanol.Abexol je dodatak ishrani koji se preporučuje kod svih gastro..
2.099,52 RSD
MORINGA SA MEDOM je funkcionalna hrana koja je dobijena prirodnom kombinacijom moringe, koja je proglašena najzdravijom super hranom, i medom koji je od pamtiveka u narodnoj medicini.Namena:Podiže nivo odbrambenih sposobnosti imunog sistemaOdlična je u slučajevima viroze, prehlada i gripaKod infekci..
1.774,08 RSD 2.016,00 RSD
Delovanje:Moringa oleifera spada u najlekovitiju, najhranljiviju i najkorisniju biljku na svetu. Sposobnost ove biljke da u svom lišću skladišti veliku količinu proteina, minerala, vitamina i drugih hranljivih i korisnih elemenata čini je odličnom za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i jačanje ..
1.915,44 RSD
Delovanje:LIPOAKTIV je kubanski polikozanol koji sadrži mešavinu 8 primarnih alifatnih alkohola visoke molekularne težine, prečišćenih iz voska šećerne trske.LIPOAKTIV je potpuno prirodni preparati koji se na Kubi primenjuje pod imenom PPG-Ateromixol.Kao dodatak ishrani Lipoaktiv deluje na:Snižavanj..
1.696,50 RSD
Delovanje:Nabori kože su idealno mesto za zadržavanje i razmnožavanje raznih mikroba.U kontaktu sa mikroskopskim srebrnim česticama, izazivači bolesti kao što su bakterije, virusi i gljivice u vrlo kratkom vremenskom periodu izumiru. Srebrne čestice ostaju na površini kože i uz pomoć zeolita kontinu..
781,44 RSD 888,00 RSD
Šampon sa moringom i srebro zeolitom je idealan i kao prevencija. Delovanje:Kombinacija potpuno prirodnih sastojaka ne isušuje kožu glave, već je osvežava, stimulišući obnovu kose i pravilan rast čineći kosu i kožu glave vidno negovanim.Folikuli dlake su stalno izloženi spoljnim atmosfersk..
1.050,67 RSD 1.193,94 RSD
OLEOZON Topiko je ozonizovano suncokretovo ulje koje ima jako imunostimulirajuće, antimikrobno, antigljivično, analgetsko i regeneracijsko dejstvo. Delovanje:Tokom procesa ozonizacije ulja, u preparatu se oslobađaju aktivni sastojci koji imaju snažno antimikrobno svojstvo.To su hidroperoksidi i..
900,00 RSD
Srebro zeolit oral sprej pomaže u zaštiti od patogenih pretnji kao što su virusi, bakterije i gljivice.Delovanje:SREBRO ZEOLIT je vodeni rastvor koji ima jako imunostimulirajuće, antivirusno, antibakterijsko i antigljivično dejstvo. Jonsko srebro sa zeolitom je ključni sastojak formulacije, jed..
825,00 RSD 937,50 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)