Galen Pharm
Korpa

MARIMER

Brend: MARIMER
Nazalni aspirator za bebe za laku i higijensku aspiraciju. Idealno rešenje da se izduva bebin nos. Oblik i nežna tekstura nosne mlaznice obezbeđuje maksimalnu udobnost Vašoj bebi.Filter bebinog nosnog aspiratora je opremljen trakom koja se menja bez dodirivanja i prljanja ruku.Uz pomoć tehnolog..
935,16 RSD
Brend: MARIMER
Marimer Hipertonic Baby je hipertonični rastvor sterilne i mikrodifuzne morske vode, bogat mineralnim solima i morskim elementima u tragovima. Delovanje: Marimer Hipertonic Baby sprej za nos se preporučuje odojčadima od prvog dana života i maloj deci za čišćenje i dekongestiju nazalnih prolaza, ..
1.357,29 RSD
Brend: MARIMER
Marimer Izotonic Baby je prirodni proizvod, fiziološki rastvor sterilne i mikrodifuzne morske vode. Bogat mineralnim solima i morskim elementima u tragovima. Delovanje: Marimer Izotonic Baby sprej za nos preporučuje se odojčadi od prvog dana života i maloj deci za svakodnevno čišćenje nazalnih..
1.300,78 RSD
Brend: MARIMER
Hipertonični rastvor sterilne morske vode sa mikrodifuzijom. Delovanje: Bogat mineralnim solima i morskim elementima u tragovima, hipertonični sprej za nos je preporuka od prvog dana života, deci i odraslima.Sistem mikrodifuzije i mehanički efekat hipertoničnog rastvora olakšavaju oslobađanje nazal..
1.422,66 RSD
Brend: MARIMER
Marimer Inhalation 2,2% je sterilni hipertonični rastvor morske vode u monodozama, koji oslobađa disajne puteve i dekongestiva bronhijalnu sluzokožu od prvog dana života.Delovanje: Preporučuje se za korišćenje kod odojčadi, dece i odraslih za hidrataciju i umirivanje disajnih puteva u slučaju ..
1.195,32 RSD
Brend: MARIMER
Marimer hidrira, čisti i štiti nazalnu sluzokožu, stimulišući mehanizme samoodbrane tela kroz prisustvo minerala koje sadrži. Delovanje: Bakar, magnezijum, mangan, gvožđe, selen i cink koji su prisutni u Marimeru imaju antiinfektivna, antiinflamatorna, antialergijska i antioksidativna svojstva.Sis..
1.300,79 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)