Galen Pharm
Korpa

LV PHARM DOO

Brend: LV PHARM DOO
Delovanje:CurcuminPlus je nastao kombinovanjem suvog ekstrakta rizoma kurkume (standardizovanog na 95% ukupnih kurkuminoida) i suvog ekstrakta korena đumbira (standardizovanog na 5% džindžerola) čime su pojačana njihova pojedinačna dejstva. Curcumin extract 95% (ekstrakt biljke Curcum..
2.625,02 RSD
Brend: LV PHARM DOO
DeHist je idealna kombinacija sastojaka koja sinergistički deluje na neutralizaciju efekata histamina kao medijatora zapaljenja i smanjenje simptoma koji se manifestuju kod bilo koje histaminske reakcije u organizmu.Delovanje:Histamin je biogeni amin veoma važan za broj..
1.494,90 RSD 1.698,75 RSD
Brend: LV PHARM DOO
DeMigra kapsule za prevenciju glavobolje i migrene. Redovnom upotrebom, DeMigra dovodi do samnjenja tegoba i intenziteta migrenoznih napada.Delovanje:Kapsule sadrže ekstrakt povratića (0,3% partenolida) i đumbira (5% džindžerola), kao i magnezijum (57,9 mg čistog magnezijuma u formi magnezijum ..
1.056,01 RSD 1.200,01 RSD
Brend: LV PHARM DOO
DigestFood je dijetetski proizvod koji predstavlja kombinaciju glavnih digestivnih enzima neanimalnog porekla. DigestFood povećava svarljivost unetih hranljivih materija i njihovu maksimalnu iskoristljivost. DigestFood se koristi kod različitih oblika poremećaja probave, prekomernog i neumereno..
1.089,01 RSD 1.237,51 RSD
Brend: LV PHARM DOO
Delovanje:LV-HepatoProtect se može koristiti i kod oboljenja žučne kese i žučnih puteva, trovanja jetre različitog porekla, masne degeneracije jetre, upala jetre virusnog porekla. Koristi se kod dijabetesa tip 2, kao i kod problema sa varenjem. LV-HepatoProtect se može koristiti kao pomoćna ter..
1.089,01 RSD 1.237,51 RSD
Brend: LV PHARM DOO
Kandifit je dijetetski proizvod-hrana za posebne medicinske namene.Delovanje:Kandifit pokazuje izrazito antifungalno delovanje u neutralizaciji i sprečavanju infekcije kandide, neutralizaciji i sprečavanju rasta Candide albicans i to oralne (u ustima), intestinalne (želudac i creva), vulvo-vaginalne..
3.960,04 RSD 4.500,04 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)